7 hónapig titkolta - A magyar színésznő várandós fiatalabb párjától

Papp Annamária, a Jóban Rosszban Krasznai nővérkéje első gyermekét várja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Első gyermekével várandós Papp Annamária, aki 2017 óta alakítja a Jóban Rosszban Krasznai Ágnes nővérkéjét. 2005 óta ő az első színésznő, akinek a terhességét beleírták a TV2 napi sorozatába. Már azt is tudni, hogy kisfiút hord a szíve alatt, Mátét október elejére várják.

- Azt még nem tudni, hogy a Csillagvirág Klinikán belül vagy kívül kerültem "állapotba". Az biztos, izgalmas lesz, ha kiderül, kitől terhes Krasznai Ágnes - mesélte a Borsnak

A napilapnak azt is elárulta, hogy a gyermek édesapja egy nála nyolc évvel fiatalabb, civil férfi, akivel több mint egy éve alkotnak egy párt, és mihamarabb vágytak egy szerelemgyerekre. 

- Még nem házasodtunk össze, de elkezdtünk egy lakásprojektet, hogy mikorra megjön a baba, legyen családi fészkünk. Harminchárom éves vagyok, nekem az volt a lényeg, hogy tartós kapcsolatot építsek ki egy olyan férfival, aki vállal, aki tudja, mi a szakmám, és ebben támogat. Dani huszonöt évesen ezt vállalta - mondta. 

A Jóban Rosszban nézőinek a babavárás és a szülés miatt nem kell sokáig nélkülözniük Papp Annamáriát, a producerrel már egyeztetett arról, a kicsi világra jövetele után nem sokkal újból forgat. 

Szorcsik Viki egykor és most

Szorcsik Viki 2005-től 2009-ig szerepelt a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában, ő alakította a szexi Bóta Judit főnővért. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a Jóban Rosszban óta a dögös színésznő. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük