Már a 9. hónapban van - A 2012-es X-Faktorban megismert énekesnő első gyermekét várja
Antal Tímea augusztus közepére várja kislányát, akinek a nevét is elárulta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Antal Tímea nevét a 2012-es X-Faktornak köszönhetően ismerte meg az ország. Az Erdélyben született énekesnő párbaj nélkül, Oláh Gergő mögött a második helyen végzett, ezzel ő lett a tehetségkutató harmadik évadának legjobb női hangja. 2015-ben és 2019-ben A Dal című műsorban is láthattuk - idén férjével közösen. 

A 26 éves sztár 2017 decemberében, titokban ment feleségül zenész párjához, Demko Gergőhöz egy szűk körű, polgári ceremónián, a nagy templomi esküvőt és a háromszáz fős lagzit az énekesnő szülővárosában, Bánffyhunyadon tartották 2018 májusában. 2019 februárjában jelentették be, hogy első gyermeküket várják. 

antal-timea
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Antal Tímea nagyon várja kislánya, Emma érkezését, már a kilencedik hónapban van, csak néhány hete van hátra a szülésig - árulta el az RTL Klub Reggeli című műsorában. 

- Három kiló körüli baba lesz, ez átlagos, a pocakom kicsit nagyobb, ezért is kérdezi mindenki, hogy már csak napok választanak-e el a szüléstől. Augusztus közepére várjuk, úgyhogy még van pár hét, nagyon izgatottan várjuk. Könnyű terhességem volt, nagyon hálás vagyok érte. Tudtunk koncertezni, végig aktívak voltunk és vagyunk is. 

- A Főnix című nagylemezünk most jelent meg, ez az első nagylemezünk. A címadó dalhoz most fog készülni klip, amiben én már valószínűleg nem leszek benne, de azért tervezünk egy szép kis videót hozzá. Akkor kezdtük el a lemez munkálatait, amikor megtudtuk, hogy várandós vagyok. Nagyon érdekes visszahallgatni, sokszor megjelennek a babavárás pillanatai a dalokban. Tudat alatt annyira készül az ember, hogy a munkásságában is fellelhetőek ezek a dolgok. 

Patai Anna, a 2010-es Megasztár felfedezettje

Patai Anna csupán 11 éves volt, amikor megcsillogtathatta énektudását a 2010-es Megasztár színpadán. Még a döntőbe is bekerült, végül a nyolcadik helyezett lett. 2014-ben egy Japánban megrendezett nemzetközi énekversenyen a második lett, egy év múlva pedig győzött.

Ezt is szeretjük