Dallos Bogi szexin dekoltált, testhezálló ruhában: ekkora már a babapocakja

Dallos Bogi babapocakja sokat nőtt azóta, hogy Puskás Petivel bejelentették, úton van a kisbabájuk.

Dallos Bogi babapocakja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Március 31-én Dallos Bogi és Puskás Peti hatalmas hírrel örvendeztette meg a rajongókat, elárulták, hamarosan szülők lesznek. Közös képükön már jól látszott az énekesnő kerekedő babapocakja.

Egy hónap elteltével Dallos Bogi a SzerencseSzombat sztárfellépőjeként mutatta meg, a bejelentés óta mennyivel nőtt a pocakja. 

Dallos Bogi babapocakja

Olyan fazonú ruhát választott, amelyben jól látszott a változás. Egy testhezálló, húzott anyagú darabban lépett a lottóshow színpadára. 

A kreáció nem csak szűk fazonja miatt volt extra dögös, dekoltázsát is merészen alakították ki. A felső és alsó rész közötti sokat sejtető kivágás szexivé és bevállalóssá tette az összhatást. 

A stúdióban készült képeket az énekesnő az Instagram-oldalán is megmutatta. A követői örültek az egész alakos felvételeknek, hiszen így igazán kivehető, milyen ragyogóan szép kismama - ez utóbbit többen meg is írták neki.

Nézd meg Kulcsár Edina babapocakját is testhezálló ruhában!

Kulcsár Edina és G.w.M először jelentek meg a nagy nyilvánosság előtt férjként és feleségként márciusban. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy álltak a fotósok elé.  

Kulcsár Edina testhezálló ruhában ment a premierre: így pózolt G.w.M oldalán

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL/Életünk története

Ezt is szeretjük