Hosszú Katinka először jelent meg nyilvános eseményen: elegáns ruhában mutatta meg babapocakját

Hosszú Katinka a floridai rendezvényen jelent meg először nyilvánosan kismamaként.

hosszú-katinka-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka március 16-án este közölte az örömteli hírt, mely szerint babát vár. Köszöntések hada öntötte el az oldalát, a rajongók jókívánságait babapocakos képpel hálálta meg később.

A fent említett fotón bikiniben láthattuk az egyik strandon Floridában. A bejelentés utáni első nyilvános szereplésére is itt került sor. Pénteken a floridia Fort Lauderdale városában rendezték meg a Hungarian Summit, azaz Magyar Csúcstalálkozó című filmvetítéssel egybekötött eseményt, amelyen ő is tiszteletét tette.

Hosszú Katinka babapocakkal

Egy másik sportolónő, Udvardy Panna teniszező posztolt egy Instagram-sztorit a rendezvényről. Közös képükön Hosszú Katinka citromsárga, hosszított inget, illetve elegáns, fekete ruhát viselt, amelyben látszott, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja. Ide kattintva nézheted meg a közös képüket a Bors cikkében.

A kismamával való találkozást a New York-i Liszt Intézet Magyar Kulturális Központ és a HungarianHub szervezte meg. Az est folyamán levetítették a Hosszú Katinkáról készült "Katinka - The Movie" című filmet, ezután a vendégek beszélgethettek vele pályafutásáról és az amerikai életről.

Udvardy Anna is válthatott vele pár szót, inspirálóan hatott rá, hogy találkozhattak.

- Mi ketten Fort Lauderdale előtt csak az Instagramon ismertük egymást. Így ez a filmbemutató tökéletes alkalom volt arra, hogy személyesen is megismerjem Katinkát. Nagyon vártam ezt a rendezvényt, hiszen kíváncsi voltam a történeteire - kezdte a a beszámolót az online napilapnak.

- Főként most, hogy sérült vagyok, óriási pluszt kaptam, hiszen hallhattam egy kiemelkedő sportkiválóságot beszélni az élsportról. Katinka hangsúlyozta, hogy mennyire fontos a sportpszichológia. A rendezvényen mesélt az életéről, az Egyesült Államokban korábban eltöltött hónapjairól, és nekem a végén sikerült egy közös képet is készíteni vele, amire büszke vagyok.

Nézd meg Kulcsár Edina babapocakos fotóit a mozipremierről!

Kulcsár Edina és G.w.M március 14-én először jelentek meg a nagy nyilvánosság előtt férjként és feleségként. A testhezálló ruhában jól látszott, mekkora az egykori szépségkirálynő babapocakja.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük