Hosszú Katinka babát vár: gömbölyödő babapocakkal így jelentette be terhességét

Hosszú Katinka terhességéről február végén indultak meg a pletykák, most videóban reagált rájuk.

Hosszú Katinka terhes
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka végre reagált a pletykákra, miszerint terhes. A közösségi oldalán egy videóval tudatta a gólyahírt.

Február vége felé indultak meg a híresztelések, hogy a 33 éves sportoló azért tűnt el a nagy nyilvánosság elől, mert első gyermekével várandós. 

Hosszú Katinka terhes

Hosszú Katinka a 2016-os riói olimpiáról három arannyal és egy ezüstéremmel tért haza, a pandémia miatt 2020-ról 2021 nyarára halasztott tokiói ötkarikás játékokon viszont nem szerzett érmet, a Budapesten még májusban megtartott úszó-Európa-bajnokságon egy aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot is nyert.

hosszu-katinka-erem
Fotó: Profimedia

A tavaly nyáron a magyar fővárosban megrendezett úszó-világbajnokságon érem nélkül maradt, a római Eb-n váltóban nyert egy bronzot. Hozzá közel álló források már ekkor azt rebesgették, már nem az úszás áll életében az első helyen. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

2019 tavasza óta alkot egy párt Gelencsér Mátéval. Egy évvel később azt nyilatkozta, legalább három gyermeket szeretnének, ikreknek is örülnének. Akkor azt mondta, tervei szerint a visszavonulás után két-három évet még várnának a családalapítással, hogy legyen ideje a versenysport után kicsit „kiengedni”. Tavaly nyár elején viszont már azt mondta, otthont, boldog házaséletet és gyerekeket szeretne -ha az utóbbi ára a következő olimpia, akkor azt is szívesen megfizeti érte. 

hosszu-katinka-ferje
Fotó: Profimedia

2022 januárjában a férfi eljegyezte Hosszú Katinkát, májusban bemutatták az úszónőről szóló dokumentumfilmet, júniusban éttermet nyitott, augusztusban férjhez ment. Idén februárban meg nem nevezet források azt állították, Hosszú Katinka azért nem készül külföldi edzőtáborban az úszóválogatottal, mert terhes. 

- Nem utazott el az edzőtáborba, és valószínűleg nem is fog. Tenerifére ment volna, ám ez meghiúsult. Megjelentek vele kapcsolatosan hírek, de ha igazak, akkor úgy vagyok vele, ő jelentse be, ha pedig nem, akkor ne én beszéljek róla. Ne a kapitánytól tudják meg - március elején Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya az M4Sport Nemzeti Sporthíradójában mindössze ennyit reagált a híresztelésekre. 

hosszu-katinka
Fotó: Profimedia

Március 9-én a Mandiner azt írta, Hosszú Katinka már a negyedik hónapban járhat, férjével a baba nemét is tudják, és várhatóan jövő héten teszi meg a bejelentést.

Ez így is lett, csütörtök késő este egy videót posztolt a közösségi oldalán, melyben úszótárai és férje angolul soroltak fel tulajdonságokat, amik Hosszú Katinkát jellemzik. A sort a háromszoros olimpiai bajnok úszónő zárta azzal, hogy: anya. 

hosszu-katinka
Fotó: Instagram/Hosszú Katinka

A medencében, úszódresszben állva mutatta meg, mekkora már a babapocakja. 

Nézd meg Hosszú Katinka menyasszonyi ruháját!

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté augusztus 22-én, hétfőn a legnagyobb titokban házasodtak össze Szentendrén, a Skanzenban. Az úszónő egy gyönyörű, csipkével borított, hófehér menyasszonyi ruhát viselt az esküvőjén. 

Az első fotók Hosszú Katinka esküvőjéről: ilyen szép ruhában mondta ki az igent

Hosszú Katinka megmutatta, milyen gyönyörű ruhát viselt az esküvőjén.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük