Hosszú Katinka legalább 3 gyereket szeretne - Mátéval először nyilatkoztak a szerelmükről
Hosszú Katinka és párja nagyon jól működő párost alkotnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020. május 20-án ünnepelhette Hosszú Katinka és Gelencsér Máté, hogy egy évvel ezelőtt úgy döntöttek, együtt folytatják tovább az életüket. 

A pár először mesélt megismerkedésükről, a mindennapjaikról és a jövőbeni terveikről a Hot! magazinnak

Hosszú Katinka és párja, Máté

A 31 éves sztár gyerekkorából már emlékezett Mátéra, hiszen a három évvel idősebb férfi is úszott. Tetszett is neki, de ő akkor még egy rövid hajú kislány volt. Később Los Angelesbe ment tanulni, Máté pedig Sydney-be, és 15 évig csak átutazóban tartózkodott Magyarországon. Hosszú Katinkáról is csak annyit tudott, hogy úszó, nyert már olimpiát is. 

Akkor találkoztak felnőttként, amikor az Iron Ladyt tavaly tavasszal egy ismerőse házibuliba hívta azzal, hogy lesz ott egy belevaló srác. A partin végül mindössze tíz percet maradt, Mátéval csak egymásra nevettek, aztán a sármos pasi, aki modellkedett is, ráírt, hogy szeretne vele találkozni. Elmentek együtt ebédelni, és végignevették az egészet, majd egyre többet és egyre gyakrabban találkoztak, elmélyült a kapcsolatuk. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Boldog Szülinapot Máté! 🥰 és bemutatom Zeuszt, az új családtagot 🥰🥰🥰

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Az úszónő azt mondta, hamar kiderült, hogy nem csak az életmódjuk, hanem az értékrendjük is hasonló, a mai napig órákon át tudnak beszélgetni, élvezik egymás társaságát. Ugyanakkor megdolgoztak azért, hogy megbízzanak egymásban, hisz mindkettejük csalódott már, van mögöttük egy-egy felbontott házasság. 

- Harminc fölött, ha az ember már elvált, egyrészt óvatosabb lesz, másrészt sokkal jobban tudja, hogy mit keres, és mi az, ami hosszú távon nem fog működni. Más, mint huszonévesen, amikor még azt gondoljuk, majd mi megváltoztatjuk a másikat, és megjavulnak a dolgok. Ennyi idősen már reálisabban lehet látni, akár már az első komolyabb beszélgetésből is, hogy jó lesz-e nekem ez a kapcsolat. Kőkemény munka volt, hogy megbízzunk egymásban - vallotta be a háromszoros olimpiai bajnok. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az első pár hónapban sokszor direkt provokálta Mátét, próbálta megmutatni az összes rossz tulajdonságát, mint a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című film hősnője, mert szerette volna látni, hogyan működnek majd hosszú távon. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When you know, you know 🥰

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

- Már pár randi után feltettem neki olyan kérdéseket, amiktől a pasik falra másznak, például, hogy hány gyereket szeretne. Azt hittem, hogy Máté elszalad, de rávágta, hogy négyet-ötöt. Jövőre! - mesélte az úszónő, aki azóta komolyan is beszélgetett párjával a gyerektémáról. 

Legalább hármat szeretnénk, és ikreknek is nagyon örülnénk.

Bár egyelőre nem tudom elképzelni a terhességet. Az úszás abbahagyása után közvetlenül még biztosan nem szeretnék teherbe esni, mert akkor mikor ereszthetek le végre egy kicsit?

Abban egyeztünk meg, hogy a visszavonulásom után még két-három évet várunk a babával. 

Bár sokszor viccelődnek, és csipkedik egymást, mindössze egyszer vesztek csak komolyabban össze, de azt is hamar tisztázták. A szüleikkel is remekül kijönnek. Máté összebarátkozott Katinka édesapjával, akivel megittak pár pálinkát, a férfi édesanyja pedig már csak azért is hamar szívébe zárta az úszónőt, mert a fia miatta nem ment vissza külföldre. 

- Nekem amerikai párom volt, Máténak orosz; bele sem gondoltunk, milyen jó az, amikor mindenki magyar a családban - árulta el a világhírű úszónő. 

Hosszú Katinka és Máté

Amióta Hosszú Katinkára rátalált a szerelem, egyre nőiesebb és dögösebb. Az úszónő 2019 júliusában feltöltötte első közös képüket a közösségi oldalaira, azóta rendszeresen posztol kedveséről szerelmes fotókat.

Ezt is szeretjük