Lékai-Kiss Ramónáról le sem vette férje a kezét: a premieren izzott köztük a levegő

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté A kis hableány hazai díszbemutatóján jelentek meg együtt.

Lékai-Kiss Ramóna és férje a premieren
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté mindketten nagyon elfoglaltak: az előbbi színésznőként és műsorvezetőként is dolgozik, az utóbbi profi sportoló, a magyar férfi-kézilabdaválogatott játékosa. Munkájuk mellett nevelik négyéves kisfiukat. 

Sztárokat felvonultató rendezvényeken ritkán jelennek meg, ezért is számít különlegesnek, hogy A kis hableány új, élő szereplős feldolgozásának hazai díszbemutatóján együtt vettek részt a Cinema City Arénában. 

Lékai-Kiss Ramóna és férje a premieren

A TV2 műsorvezetője és a kézilabdázó hat és fél évvel ezelőtt szerettek egymásba, a sportoló 2017 júniusában jegyezte el szerelmét. Kisfiuk, Noé 2019 januárjában született, szüleik az év júniusában házasodtak össze. A kis hableány premierjén olyanok voltak, mint a friss szerelmesek, izzott köztük a levegő, Lékai Máté le sem vette a kezét feleségéről. 

Képes összeállításunkban nemcsak Lékai-Kiss Ramónát és férjét, hanem más, ritkán látott sztárpárokat is találsz. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Kokó és más sztárok feleségükkel a premieren

Képes összeállításunkban nemcsak Kokót és feleségét, hanem olyan sztárpárokat láthatsz, akiket ritkán látni premiereken, de A nemzet aranyai díszbemutatóján megjelentek. 

Kokó ritkán látott feleségével a premieren: Katalin dögös bőrnadrágban ment

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük