Pápai Joci fia már ilyen nagy: Zalán tiszta apja

Pápai Joci fia, Zalán már nagyon nagyra nőtt, és a megszólalásig hasonlít édesapjára.

Pápai Joci kisfia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Pápai Joci egy gyönyörű 17 éves lány és egy 8 éves kisfiú büszke édesapja. A Sztárban Sztár zsűritagja imádja gyermekeit, és előszeretettel oszt meg közös képeket róluk. 

Kislánya, Hanna az ő kis hercegnője, tündéri fia, Zalán pedig le sem tagadhatná, hogy mennyire hasonlít édesapjára.

Pápai Joci kisfia 

A sztárcsemete barna hajú, aranyos arcú gyermek, aki mindig nyitott a bolondozásra. Odáig van az édesapjáért, amelyet a zenész által posztolt fotó is megerősít.

A képen hárman vannak: Barnussal, a kicsi unokaöccsével együtt, kinyújtott nyelvvel pózolnak a kamera előtt. Látszik, hogy az énekes szereti a gyerekeket, és igyekszik minél több időt tölteni kisfiával. 

"Ma pasis napot tartunk” - írta az édesapa tündéri fényképe alá, amelyet pár perc múlva elleptek a lájkok és a dicsérő kommentek.

"Hihetetlenül édesek vagytok így együtt.”

"Tiszta apukája a kis Zalán. Maradjatok mindig ilyen vidámak!”

"Tündéri fotó, ahogyan ti is” - írták a hozzászólásokban.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Pápai Joci feleségével közös fényképet csak ritkán oszt meg, amikor megteszi, a rajongók nagyon örülnek. Az énekes 2004-ben házasodott össze Anitával, akivel házasságuk azóta is töretlen és kiegyensúlyozott. Nagy szerelemben nevelik két gyermeküket, akik számára igyekeznek követendő példaképekké válni.

 A zenész a Borsnak adott októberi interjújában elárulta, hogy számára az a legfontosabb, hogy gyermekei azzal foglalkozzanak, amit szeretnek.

- A lányom nagyon szereti a zenét, de nem énekel, nincsenek ilyen ambíciói. Ellenben a fiam már kétéves korától dobol, gitározik, szeret táncolni, jó hangja van, de el kell kezdenie ezzel komolyabban foglalkozni, mert lassan kifut az időből. Apaként az az elsődleges feladatom, hogy abban támogassam a gyerekemet, amit ő szeretne csinálni. Ha úgy dönt, és az lesz a vágya, hogy zenész vagy előadó váljék belőle, akkor ebben állok mellette. Ha mégsem, azt is el tudom fogadni, mert pontosan tudom, a zenészszakma és a vele járó életvitel mekkora stresszel jár. 

Kabát Peti a fiával

Kabát Peti ritka képet tett közzé az Instagram-oldalán, a fiával fotózkodott. Nem sűrűn mutatja meg Kevint a rajongóinak, így azok mindig örülnek, ha láthatják, az egykori focisztár gyermeke milyen helyes tini lett. "Szerintetek a fiam már magasabb nálam? A kis Kabát már lassan a fejemre nő!!!" - olvasható a bejegyzésben. Sokan reagáltak a kérdésére, a kommentelők egyértelműen megállapították, Kevin bizony túlnőtte az apját.

Kabát Peti fia ilyen jóképű tini: a 16 éves Kevin már magasabb, mint az apja

Kabát Peti ritka közös képet tett közzé az Instagramon fiával, Kevinnel.

Elolvasom

Cover-kép és ajánlóképek: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük