Kabát Peti fia ilyen jóképű tini: a 16 éves Kevin már magasabb, mint az apja

Kabát Peti ritka közös képet tett közzé az Instagramon fiával, Kevinnel.

Kabát Peti fiával
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kabát Peti ritka képet tett közzé az Instagram-oldalán, a fiával fotózkodott. Nem sűrűn mutatja meg Kevint a rajongóinak, így azok mindig örülnek, ha láthatják, az egykori focisztár gyermeke milyen helyes tini lett.

"Szerintetek a fiam már magasabb nálam? A kis Kabát már lassan a fejemre nő!!!" - olvasható a bejegyzésben. Sokan reagáltak a kérdésére, a kommentelők egyértelműen megállapították, Kevin bizony túlnőtte az apját.

Kabát Peti a fiával

Arról is egyöntetű vélemény született, hogy a 16 éves Kevin milyen jóképű tinédzser. Sokan azt is megállapították, hogy az apa-fia páros nagyon hasonlít egymásra. Ez nem csak megjelenésükre igaz, Kevin apja nyomdokaiba lépett, ő is focizik, ráadásul ott, ahol édesapja, Újpesten.

- Kábé akkora, mint én, szépen ki van pattintva. Szálkás típus, meg a lába erős a focitól. Régebben is sok helyre mentünk együtt, de én nem nagyon akartam, hogy szerepeljen. Óvtam őt mindig. Most se kéri, de az Instagramot használja, szereti, neki fontos - mesélte Kabát Peti 2021 áprilisában a Reggeliben.

Noszály Sándor lánya

Mivel Szonját nagyon óvja a nyilvánosságtól - nem szokott vele sem újságban, sem tévéműsorban mutatkozni, és az Instagramot sem árasztja el a fotóival - vannak, akik nem is tudják, hogy van gyermeke.

Noszály Sándor lánya már 19 éves: Szonja igézően kék szemű nő

Noszály Sándor lánya 2022-ben már 19 szál gyertyát fújhatott el a születésnapi tortájáról.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük