Palya Bea újra szerelmes - Fél évig titkolta, hogy új párja van
Palya Bea újra szerelmes, fél éve él boldog párkapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palya Bea újra szerelmes. Az énekesnő most először beszélt arról, válása után újra boldog párkapcsolatban él, az új szerelem fél évvel ezelőtt talált rá egy olyan férfi személyében, aki teljesen levette a lábáról. 

- Volt a fejemben egy kép, hogy milyen társra vágyom, és az a helyzet, hogy megkaptam. Fél éve újra boldog párkapcsolatban élek egy férfival, aki bír és elbír engem, nem vagyok neki sok, sőt, még többet akar belőlem. Nagyon érett és intelligens, pont olyan, amilyenre vágytam. Szeretjük egymást - árulta el a 42 éves sztár a Lokálnak, de többet nem mondott új párjáról. 

palya-bea
Fotó: Facebook/Palya Bea

Palya Bea 2018 májusában azzal lepett meg mindenkit, hogy, miután nyolc hónapig nem adott egyetlen interjút sem, a Tatár Csilla 34-ben elárulta, tudatosan kerülte a szereplést, inkább a munkába temetkezett, miután férjével úgy döntöttek, elválnak. A bejelentés mindenkit meglepett, mert úgy tűnt, az énekesnő harmonikus házasságban él, első kislányuk, Lili 2012 októberében született, a második, Panni 2017 januárjában jött világra. Hét év után mégis úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. 

2018 szeptemberében Joshi Bharatnak a FEM3 Caféban azt mesélte, azért döntöttek a válás mellett, mert különböző irányba tartottak. Bármennyire is fájdalmas volt az elszakadás, Palya Bea inspirációt is merített a küzdelemből, amiből egy új album is született Hazatalálok címmel.

2018-ban több magyar híresség házassága is tönkrement

Számos magyar sztár vetett véget a házasságának 2018-ban. Gregor Bernadett és Szarvas Attila a közösségi oldalukon jelentették be, hogy négy év után elválnak. Nem ők voltak az egyetlenek, akik tavaly búcsút intettek házastársuknak.

Ezt is szeretjük