Kánya Kata beszólt Palik László új külsejére: „Régen egy jó megjelenésű férfi volt”
Kánya Kata nem fogta vissza magát, amikor a társkereső irodával kapcsolatban szóba került Palik László külseje.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palik László külseje sokat változott az elmúlt egy évben. Van, aki szerint nem előnyére. Kánya Kata ezt szóvá is tette a Palikék világa by Manna vendégeként. 

A 69 éves sztár színésznőként indult, majd műsorvezetőként is sikeres lett, irodájával pedig évtizedek óta segít a társat keresőket. 

Palik László külseje

A Három igazság című műsorban Kánya Kata arról is beszélt, miért tartja jobbnak társkereső irodáját, mint például a Tindert. Többek között, míg egy alkalmazás esetében az ember bárkinek kiadhatja magát, akár Brad Pittként is regisztrálhat, a társkereső irodában csak az igazat tudja mondani, ellenkező esetben hamar lebukna.

kanya-kata
Fotó: Palikék Világa by Manna/Három igazság

Másrészt az, aki fizet az ő szolgáltatásáért, komolyan is gondolja a párkeresést. A hozzá fordulók kétféle csomag közül választhatnak, a drágábban benne van például stylisttanácsadás és fotózás is. Az előbbi kapcsán jegyezte meg Palik László műsorvezetőtársa, Wágner Tamás, hogy  Paliknak stylistosat kellene választania. 

Ezt követően Kánya Kata sem fogta vissza magát, őszintén elmondta, mi a véleménye a 61 éves kollégája külsejéről. 

Most fölvette ezt a Törpilla nagypapája fazont ezzel a nagy szakállal.

- Amikor a Rozi (Wossala Rozina, Kánya Kata lánya -a szerk.) itt volt, akkor még kopasz is voltál. Hát az valami brutális volt! Mondjuk ez se jó.

palik-laszlo
Fotó: Palikék Világa by Manna/Három igazság

- A nézőknek mondom, hogy régen ismerem a Palikot, ő egy jó megjelenésű férfi. Nem így, hanem az volt, amikor még emberi maszkot vett magára. De valószínűleg a lelkednek most erre a maszkra van szüksége valamiért. Most ne boncolgassuk, hogy miért - mondta a 69 éves Kánya Kata. 

Kánya Kata és Wossala Rozina

A két híresség között szoros az anya-lánya kötelék, a fontos kérdésekben hasonlóan gondolkodnak, és külsőre is nagyon hasonlítanak egymásra. Wossala Rozina úgy véli, jók a kilátásai, és örül, ha közel a hetvenhez úgy néz majd ki, mint most az édesanyja.

Ezt is szeretjük