Felismered a 41 éves Pál Tamást? A 2004-es Megasztár énekese így tarol most a TikTokon

Pál Tamás hangját a Megasztárban ismerte meg az ország, manapság filmekben és ismeretterjesztő dokumentumfilmekben hallhatjuk.

pál-tamás-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megasztár első évadának berobbanása után 2004-ben startolt el a második szezon, amelynek köszönhetően olyan tehetségekkel gazdagodott a magyar show-biznisz, mint Molnár Ferenc Caramel, Palcsó Tamás vagy Tóth Gabi.

Akadtak olyan énekesek is, akik nem zenei irányában mentek tovább a verseny után: Pál Tamás a színházi világban, szinkronszínészként és narrátorként lett sikeres.

Pál Tamás a TikTokon

- 23 éves voltam, amikor bekerültem a Megasztár második szériájába. Mondhatjuk, hogy felfordult körülöttem a világ. Mind a mai napig nagyon szeretek énekelni, és ez része is az életemnek, több zenészszerepem is van, illetve a szinkronban is szeretik kihasználni, hogy tudok énekelni - ecsetelte a Mokkában.

pál-tamás-1
Fotó: TV2/Mokka

2011 óta a Veres 1 Színház társulatának tagja, a Miss Daisy sofőrje című előadásban Kálid Artúr és Egri Márta oldalán játszik.

Búgó orgánumát filmekben, sorozatokban és természetfilmekben is hallhatjuk. Rengeteg ismeretterjesztő filmet narrál, illetve többek között a Jégvarázs, a Dűne és az Elvis cím filmek egy-egy karakterének is kölcsönözte már a hangját.

A cikk az ajánló után folytatódik

Rengeteg időt tölt a szinkronstúdióban, ahol gyakorta összefut a szakma legismertebb alakjaival - innen jött azoknak a videóknak az ötlete, amelyek tarolnak a TikTokon

Több mint száz felvételt készített, amelyben arra kérte kollégáit, pár mondat erejéig idézzék meg az ikonikus figurát, amelynek ők a magyar hangjai. Bánsági Ildikótól például a Reszkessetek, betörők! legendás felkiáltását hallhattuk újra:

@tamaspal Hát imádom 😍 #bánságiIldikó #színész #szinkron #magyarhang #páltamás #TomiTok ♬ eredeti hang - Pál Tamás

Menszátor Magdolna pedig A nyolcadik utas: a Halál Ripley-ének szövegét elevenítette fel.

@tamaspal Válasz @davenine részére Nagyon szeretem a hangját 😍 #menszátormagdolna #színész #szinkron #magyarhang #páltamás #TomiTok ♬ eredeti hang - Pál Tamás

Palcsó Tamás 2022-ben

Palcsó Tamás a 2004-es Megasztár tehetségkutatójának második évadában lett ismert, amikor még csak tinédzser volt. A félénk és visszafogott fiú 36 éves korára sokat változott. 

Cover-fotó: TV2/Megasztár

Ezt is szeretjük