A Kócbabák szexi énekesnője volt: a 70 éves Pál Éva most így néz ki

Pál Éva nehéz időszakon van túl. Elvesztette a családi házát, de túl a hetvenen is aktívan dolgozik.

Pál Éva 2023-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pál Éva édesapja a híres Kossuth-díjas feltaláló, Pál József volt, míg anyja révén hamar megismerkedett a művészetekkel, az asszony sokáig készült színésznőnek.

Már kislányként konzervatóriumba járt az iskola mellett, és zongorázni tanult. A ’70-es évek elején még szólistaként indult a Ki mit tud?-on, végül azzal indult be a karrierje, hogy 1972-ben 21 esztendősen csatlakozott a Kócbabák lánytrióhoz. Az alapító tag, Marcellina helyére került be, aki ezután külföldre ment, hogy ott folytassa a pályafutását.

Pál Éva 2023-ban

Szexi, feltűnő jelenség volt a színpadon: göndör hajával és különleges szemüvegeivel meghódította a rajongókat. Tíz évig énekelt a Kócbabákban, ami időközben becsatlakozott Neotonba. 1982-ben kivált a formációból, és egyedül folytatta tovább.

A Kócbabák tagjai 1973-ban: Csepregi Éva, Fábián Éva és Pál Éva.
A Kócbabák tagjai 1973-ban: Csepregi Éva, Fábián Éva és Pál Éva.
Fotó: Fortepan/Szalay Zoltán

Nem sűrűn hallat magáról, hetvenévesen arról mesélt a Borsnak, embert próbáló időszakot tudhat a háta mögött. A 10 milliós devizahiteléből 41 milliós tartozás lett, amit hiába próbált részletekben törleszteni, elveszítette a házát.

- Nem volt már visszaút, megkaptuk a levelet, melyben közölték, elárverezik a házamat. Öt napom volt arra, hogy eladjam - kezdte a napilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Szerencséje volt, a bank nem árverezte el az otthonát, mert három nap alatt el tudta adni az ingatlant.

- Ki tudtam fizetni a tartozást, és a megmaradt pénzből vásároltunk egy kisebb házat. Nagyjából 15 végrehajtás volt rajta, ezért tudtunk nyomott áron hozzájutni. Óriási mázlim volt: megszabadultunk a hiteltől. Hónapok teltek el, mire észrevettem, hogy megkönnyebbültem, mire felfogtam, az új otthonunk már megvan, és onnan nem fognak kitenni minket.

Egész életében dolgozott, ez túl a hetvenen sincs másképp. Ő az egyik szolidaritási mozgalom etikai bizottságának elnöke.

Marcellina fürdőruhában

Marcellina Berlinből jelentkezett be a Facebook-oldalán, méghozzá egy nem mindennapi képpel. Pink, mintás fürdőruhát viselt a wellnesskomplexumban, hajára egy virágos úszósapkát húzott, karcsú lábain pedig egy rózsaszín papucs volt.

"Wow" - Az idén 70 éves Marcellina fürdőruhában fantasztikusan néz ki

Marcellina virágzó fürdősapkában és pink fürdőruhában pihente ki az év fáradalmait.

Elolvasom

Cover-fotó: Fortepan/Gyulai Gaál Krisztián

Ezt is szeretjük