Munkakapcsolatból szerelem - A TV2 sztárja először beszélt új párjáról
Új szerelme van a TV2 felfedezettjének, Pádár Alexandrának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pádár Alexandra 2016-ban tűnt fel a TV2 Star Academy című tehetségkutató műsorában, ahol rövidesen kiderült, gyengéd érzelmek fűzik versenytársához, Kelemen Lacihoz. A fiatalok hamar egymásba szerettek, gyorsan az összeköltözés mellett döntöttek, kapcsolatuk pedig olyan erősnek bizonyult, hogy az Édes Életben a nagyközönségnek is betekintést engedtek a mindennapjaikba. Laci a kamerák előtt, egy romantikus vacsora keretein belül kívánta megkérni imádott szerelme kezét, de a lánykérésből végül nem lett semmi, az álompár 2018 februárjában, másfél év után szakított egymással.

Jóképű pasi Pádár Alexandra új szerelme

Az énekesnő fél év egyedüllét után lett ismét szerelmes, a FEM3 Caféban beszélt először friss kapcsolatáról és jóképű hódolójáról.

- Tradicionális módon történt a mi találkozásunk. Nem buliban ismerkedtünk meg, hanem munka kapcsán találkoztunk, de akkor még egyikünk se állt készen egy új kapcsolatra. Viszont később újra összehozott minket a sors, és olyan természetesen adta magát ez az egész, hogy egyik pillanatról a másikra már benne voltunk a kapcsolatban – árulta el Pádár Alexandra a műsorban, majd azt is hozzátette, milyen férfi valójában az új kedvese, akivel 10 hónapja van együtt.

Pádár Alexandra 10 hónapja van együtt sármos szerelmével.
Pádár Alexandra 10 hónapja van együtt sármos szerelmével.
Fotó: FEM3 Café

-  Én már nagyon odavoltam érte az elején, ezt sokáig titkoltam, de most már nem szeretném. A párom 100 százalékosan támogat mindenben, és tulajdonképpen mindent együtt csinálunk. Ha koncert van, akkor ő sofőrként vagy tour managerként vesz részt a dolgokban. Ő is nagyon szeret énekelni, gitározni tanulunk, az olasz operák egészen jól állnak neki! Tervezünk duettet is, és már van egy dalunk, amin ő gitározik, én énekelek – mesélte lelkesen az énekesnő.

Ezt is szeretjük