Tóth Vera nem titkolja új szerelmét - Csodás férfival jött össze
Tóth Vera először mesélt új szerelméről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fontos változásokat hozott az elmúlt időszak Tóth Vera életében: miután a húga elköltözött annak az ikerháznak az egyik feléből, mely Veráéval volt szomszédos, a Megasztár első szériájának győztese is új otthon után nézett. Egy főváros közeli településen talált rá egy hangulatos, erdei házra, ahová négy kutyájával és macskájával költözött be. Nincs sok szomszédja, de a helyiek nagy szeretettel fogadták.  Tóth Vera büszke új párjára - már nem titkolja, mennyire szerelmes. 

Húga, Tóth Gabi szerelmével, Krausz Gáborral költözött össze, akivel tavaly év elején vállalták fel a kapcsolatukat. Tóth Vera sem magányos, az ő életébe is betoppant egy új szerelem - árulta el a Hot! magazinnak

- Köthető az új életemhez és az érdeklődési körömhöz, hogy rövid ideje rátaláltam egy csodás férfira, akivel nagyon bensőséges lett a viszonyunk. Érdekes véletlenek sora volt, ahogy mi egymásra találtunk. Ez a kapcsolat annyira friss, hogy egyelőre nem szeretnék róla többet mondani, igaz, nem lehet, és nem is akarom eltitkolni a boldogságomat. 

A 33 éves sztár azt mondta a hetilapnak, a jövőben sem szeretné a magánéletét a nagy nyilvánosság előtt élni, de, ha komolyra fordul a kapcsolatuk, biztosan megmutatja a férfit. 

- A szüleim és a közeli barátaim tudnak már róla, a kutyáim pedig gyorsan megbarátkoztak vele. Boldog és büszke vagyok, hogy egy ilyen pasi van mellettem!

Ezt is szeretjük