Őze Áron 14 év után elveszi színésznő párját: közös fiukkal utaznak nászútra

Őze Áron és szerelme már javában készülnek a nagy napra, ahogyan a nászútra is.

Őze Áron és Auksz Éva esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Őze Áron Jászai Mari-díjas színész és párja, Auksz Éva színésznő14 éve szeretik egymást. Közös fiuk, Nimród 2011-ben látta meg a napvilágot, a színésznő előző házasságából született gyermekét, a 21 éves Hunort is együtt nevelik.

Az 52 éves színházigazgató idén nyáron egybekel párjával, erről, magánéletükről és terveikről a csalad.hu-nak mesélt.

Őze Áron és Auksz Éva esküvője

Őze Áron hét éven keresztül volt házas ember, most pedig ismét ki akarja mondani a boldogító igent kedvesének, akivel tökéletes összhangban vannak.

 - Én egyébként elvált ember vagyok, hét évig voltam házas, és amúgy hamarosan megint az leszek, mert augusztusban lesz az esküvőnk. Az első feleségem félig-meddig színházi ember volt, nálam ez úgy alakult, hogy sosem volt teljesen civil partnerem a párkapcsolataimban.

Mindketten színészek, így kitűnően értik egymást és a kapcsolatuk működését is. Igyekszenek a munkát mindig a színházban hagyni, és amikor csak tudnak, minőségi időt együtt tölteni.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Évával a szövetségünk abszolút működőképes, mert mi ketten nagyon értjük egymást, értjük ennek az egésznek, a művészi létnek a logisztikáját, az időbeosztását, a problémáit, a kihívásait. Miközben arra is vigyázunk, hogy ne mindent vigyünk haza a színházból.

Közös fiuk, Nimród a szemük fénye, a büszke édesapa bármit megtenne fiaiért és családjáért.

- Amikor én megyek a kisebbik fiunkért, Nimródért az iskolába, amint megérzem a tornaterem vagy a menza jellegzetes szagát a suliban, abban a pillanatban már átkapcsolok, és attól kezdve már „csak” apaként vagyok jelen, és ezt nagyon bírom. Persze néha nem egyszerű összeegyeztetni a munkáinkat Évával, tény, hogy a nagyszülők segítsége nélkül nehezen boldogulnánk.

Eredetileg tavaly nyárra tervezték a nagy napot, azonban ekkor a bátyja esküvőjét szervezte a család.

- Évával 16 éve ismerjük egymást közelebbről, és 14 éve vagyunk együtt, úgyhogy most már úgy döntöttünk, megkoronázzuk a szövetségünket. Igazából tavaly nyárra terveztük az esküvőt, csak akkor a bátyám elvitte a show-t: Gábor is elég későn találta meg az élete párját, és tavaly a kertünkben szerveztük meg az esküvőjüket. Tehát beelőzött a bratyó, de most, hogy ő már megnősült, idén augusztusban végre mi is összeházasodunk. 

oze-aron-kepe
Fotó: RTL

Őze Áron és Auksz Éva boldogabbak nem is lehetnének, hiszen az esküvőt követően fiaikkal együtt utaznak el nászútra.

- Éva tanúja a nagyfiunk, Hunor lesz, aki a párom első házasságából született. Ő a nevelt fiam, aki hatéves kora óta az életem része. Ez a helyzet különösen tetszik nekünk, az meg még inkább, hogy az esküvő után a fiúkkal együtt megyünk nászútra. Helyes volt a minap a kisebbik, amikor azt kérdezte tőlünk: „Anya, apa, hová is fogunk menni nászútra?"

Olvass Hajdú Péter és Tornóczky Anita kapcsolatáról!

Ugyanazon a főiskolán tanultak, Hajdú egy osztállyal feljebb járt, mint Tornóczky Anita. A Partizán vendégeként emlékezett vissza, pontosan hogyan ismerkedtek meg. 

Hajdú Péter és Tornóczky Anita egy pár voltak: ezért nem működött a kapcsolatuk

Hajdú Péter a Partizán vendégeként tisztázta, valóban együtt voltak Tornóczky Anitával, de a szerelmük nem tartott sokáig.

Elolvasom

Cover-kép: RTL

Ezt is szeretjük