A feje sérült meg! Oszvald Marika balesetet szenvedett

Balesetet szenvedett Oszvald Marika, aki szerencsétlenül esett, és lefejelte a medencéje szélét.

Oszvald Marika balesetet szenvedett. A 61 éves színésznő jókora monoklit szerzett a szeme alá, amikor a medencéjükbe ugrált a vendégeivel egy partin. A szubrett az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorban mesélte el, hogy a bulin a színházi barátokkal gyűltek össze, és egymás nyakába ülve harcoltak. Az örökifjú színésznőt egy táncosnak sikerült lelöknie, és olyan szerencsétlenül esett, hogy a medence szélébe bevágta a fejét. Mint mondta, akkor nem érezte, hogy baja esett, csak később vette észre a hatalmas monoklit.

Nézd meg, melyik hazai hírességeket érte baleset az utóbbi időben!

Anyjukra ütöttek!

A külföldi és a hazai sztárvilágban sem ritka, hogy a színészházaspárok csemetéi felnőve szüleik nyomdokaiba lépnek, és ők is előadóként keresik a boldogulást.
A szépséges sztármamik lányai sokszor nemcsak vonásaikban, de temperamentumukban és tehetségükben is méltó utódoknak bizonyulnak. Teszteld, mennyire ismered a hazai sztárvilág anya-lánya párosait!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük