Mentő vitte el! A magyar színésznőt a színpadon érte baleset
Gubás Gabit kórházba kellett szállítani. A Thália Színház főpróbáján súlyosan megsérült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gubás Gabi fájdalmas sérülést szenvedett a Starfactory című új magyar musical főpróbája közben a színpadon.

A népszerű színésznő nagyon megijedt, amikor a verekedős jelenet közben rosszul lépett, elesett, és a könyöke 45 fokos szögben kifordult.

Fájdalmas balesetet szenvedett

A gyönyörű sztár megijedt, de nem esett pánikba, amikor könyöke kifordult egy szerencsétlen esés következtében. Amint meglátta, hogy mi a baj, rögtön megpróbálta helyretenni kezét, és megállította a jelenetet, amelyben egy színésztársával verekedést kellett volna szimulálniuk.

A próba azonnal félbeszakadt, és hívták a mentőket. A gyönyörű színésznőt bevitték a kórházba, ahol fájdalmas eljárás várt rá. Ugyan az esés után rögtön megpróbálta visszarakni kezét, de az orvosok szakszerűen ismét helyrerántották a csontokat.

Egy kis időre a premier is veszélybe került, hiszen senki sem tudhatta, hogy milyen komolyak a színésznő sérülései, és hogy színpadra tud-e majd lépni a darab bemutatóján. Ám a dolgok jól alakultak, így a sztár ugyan bekötött kézzel, de végigjátszotta a hétvégi premiert.

Bekötött kézzel fog játszani

A szerencsétlen baleset a továbbiakban sem tarthatja vissza Gubás Gabit, fél kézzel is eljátssza az új musical főszerepét.

A darabtól nagy sikert remél az annak helyet adó Thália Színház. Az előadás a tehetségkutatók viszontagságos világáról szól.

A produkció a verseny ismert oldalán kívül a színfalak mögé is betekintést enged, azt is megmutatva, mi történik a vesztesekkel. A történetben a csavar, hogy a beképzelt Ricsi egy kisebb csalással nyeri a versenyt, így az esélyes, vidékről érkező Rami igazságtalanul esik ki a megmérettetésből. A kudarcot nem tudja feldolgozni, és kórházba kerül. A darab komoly és aktuális problémákat feszeget.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük