Súlyos balesetet szenvedett! A magyar énekesnek emiatt gyereke sem lehet?
Puskás Petinek a férfiassága sérült egy súlyos balesetben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elmondása szerint Puskás Peti súlyos balesetet szenvedet, miközben egy kutyafrizbiversenyre készült fel egy tréner segítségével.

Azóta kerüli azt a trükköt, hiszen a szerencsétlen hiba kellemetlen pillanatokat okozott a Megasztár egykori énekesének.

Súlyos balesete volt

A sztár új szenvedélye, hogy kutyáját, Alexet hordja versenyekre, melyeken különböző trükköket kell bemutatni az állattal együtt. A megmérettetés komoly felkészülést igényel, így Puskás Peti is egy profi tréner segítségét kérte.

Az egyik legnehezebb mutatvány az úgynevezett pillangó, melynek gyakorlása során történt a fájdalmas eset.

- Szerettem volna egy pillangót úgy bemutatni, hogy a kutya a lábam közé érkezik, és onnan ugrik fel, csak hát elfelejtettem eldobni ezt a bizonyos frizbit, ő beindította a rakétákat, és ennek köszönhetően, elég magas hangom lett - mesélte.

Nagy fájdalmai voltak, elmondása szerint negyed órát pihennie kellett, hogy tudjon normálisan ténykedni.

Nem lehet gyereke?

Ugyan nagyon szenvedett a férfiasságával történtek miatt, de valójában nem olyan súlyos a probléma. Sérülése nem visszafordíthatatlan, és arról szó sincs, hogy a tehetséges fiatal ne tudna gyermeket nemzeni a jövőben.

Az énekes annyira szereti az ilyen kihívásokat, hogy a színház melletti kevés szabadidejében is edzett a kutyájával, sőt, az eb sokszor hamarabb elfáradt, mint ő, ilyenkor a tréner helyettesítette az állatot, amiből több viccesebb szituáció is kialakult.

- Vicces volt, amikor segítőnk, Éva játszotta a kutyát, és a Városligetben azt lehetett látni, hogy egy fiatalember frizbit dobál egy hölgynek, aki nagy lelkesen elkapja és ugat hozzá - nyilatkozta a TV2 interjújában.

Fotó: Facebook/ Puskás Péter Apuskáspeti

Ezt is szeretjük