Ő Oszvald Marika igézően kék szemű lánya: 43 évesen Kriszti ennyire hasonlít a színésznőre
Oszvald Marika és Kriszti a legnagyobb szimbiózisban élnek. A színésznő a babázásban is segíti lányát.

oszvald-marika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akármikor közös fotón látjuk Oszvald Marikát lányával, mindig elámulunk azon, mennyire hasonlítanak. Hídvégi Kriszta örökölte édesanyja bájos vonásait, szőke haját és igézően kék szemét.

Kriszti életében 2022 májusa örökre fontos dátum marad: tízévnyi küzdelem után ekkor lett édesanya. A 43 éves televíziós riporternek a 11. lombikprogramja lett sikeres.

Oszvald Marika lányával

Anya és lánya mindketten kiélvezik a babázás pillanatait. Bár a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnek mindig tele a naptárja, ha akad akár egy szabad perce, rohan át a lányához, hogy unokázhasson.

- Az én egy szem lányom édesanya lett, és nem győzök gyönyörködni a piciben. Ragyog az arca, mosolyognak a szemei, egyfajta földöntúli boldogság lengi körül, amitől az anyai szívem csordultig van - mesélte a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kriszta ugyan friss anyuka, nincs szüksége tanácsokra. Már Vince érkezése előtt felkészült minden lehetséges módon a gyereknevelésből: tucatszámra olvasta el a szakirodalmat, és felkészítőórákra is járt. 

Oszvald Marika a Mokkában jelentette be 2022. május 12-én, hogy nagymama lett.
Oszvald Marika a Mokkában jelentette be 2022. május 12-én, hogy nagymama lett.
Fotó: TV2/Mokka

- Viszont szerencsére a kétkezi segítség jól jön neki! Sokat sertepertélek az unokám körül: babusgatom, altatom, fürdetem, pelenkázom… Ez nekem mind ajándék. És a legnagyobb örömmel látom el a nagymamai teendőket.

A csöppség igazi kis angyal, akivel nagymamájának és édesanyjának nincs sok gondja, például csak akkor sír, ha fáj a pocakja. Az még nem derült ki, kire hasonlít, de nagyanyja reméli, hogy mint a lánya, az unokája is rá ütött.

Hegyi Barbara lánya

Hegyi Barbara sosem fogja elfelejteni 2022. április 8-át: lánya ezen a napon vette át a diplomáját. A jeles eseményről a közösségi oldalain tett közzé négy fotót. A gyönyörű Balikó Rozi talárban, az oklevelével a kezében mosolygott rajtuk.

Cover-fotó: RTL Klub/Szenzációs négyes

Ezt is szeretjük