Oszter Alexandra egy tévéműsorban szeretett bele a párjába
Nehezen indult Oszter Alexandra és Popovics Tamás kapcsolata.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Oszter Alexandra négy éve él boldog párkapcsolatban jegyesével, a kétszeres világbajnok bokszolóval és íróval, Popovics Tamással, akivel már az esküvőt is tervezgetik. A szerelmesek annak idején a Család-barát című műsorban ismerkedtek meg, de a sportolónak nem volt könnyű dolga, amikor meg akarta hódítani a színésznőt.

A sztárpár ritkán jelenik meg együtt a nagy nyilvánosság előtt, a Család-barát című műsorba visszatérve azonban kivételt tettek, és felelevenítették megismerkedésük történetét.

Oszter Alexandrát nehéz volt meghódítani

- Négy éve volt, amikor én is társműsorvezető voltam itt, a Család-barátban, Tomi pedig az egyik vendég volt. Föl is készültem belőle, mint íróból, hiszen ekkor jelent meg az első kötete, ami bestseller lett. Itt hagyott nekem egy példányt ajándékba, elolvastam, és beleszerettem - kezdte történetüket a színésznő, azonban azt is elárulta, az egymásra találás nem ment azért zökkenőmentesen, hiszen egyikük sem akart állandó kapcsolatot.

oszter-szoveg
Fotó: Duna Televízió/Család-barát magazin

- Olyan időszakban találkoztunk, amikor sem ő, sem én nem akartam állandó kapcsolatot, és, mivel szabadon és megfelelés nélkül álltunk neki a dologhoz, gondolom, ezért is tudtunk már az elejétől fogva ilyen jól együttműködni. De a mai napig tart a csiszolódás. Nagyon komoly falat építettem, vagyis nem is fal volt az, inkább úgy mondanám,

kiábrándultam a másik nemből, úgy gondoltam, hogy erre nincs szükségem.

Oszter Alexandra a közös gyermekük születése után nem sokáig maradt együtt kisfia édesapjával, de nem kesergett, úgy érezte, a fiával és a munkájával teljes az élete, nincs szüksége férfira. 

- Ekkor jött ez a helyzet. Tomi üzenetet írt aznap este, amikor volt az adás, hogy nagyon szépen köszöni a kellemes beszélgetést, de a személyes varázsom még szebbé tette a napját… Azt gondoltam, Jézusom, kezdődik. Nagyon rövid voltam, és azt írtam vissza, köszönöm, pont. De Tomi rendületlenül udvarolt tovább - árulta el a színésznő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#love

Alexandra Oszter Design (@axelandra20) által megosztott bejegyzés,

A nagy áttörést Popovics Tamás könyve hozta meg. A 39 éves sztár folyamatosan visszautasította a férfit, de, miután elolvasta a könyvét, megváltozott a véleménye a hódolójáról, és beadta a derekát. 

- Mindent megpróbált, hogy igyunk valamit, mondom nem, menjünk sétálni este, mondom ez sem jó. Rájött, hogy nem lesz egyszerű. Eközben elolvastam a könyvét, ami megadta a végső löketet. Hiszen egy könyv tükrözi az ember lelkivilágát. Elolvastam, elkápráztatott, és beleszerettem - árulta el a műsorban.

Magyar műsorvezetők és ritkán látott házastársaik 

Míg Tatár Csilla a fiáról gyakran oszt meg fotókat közösségi oldalain, addig férjét csak nagyon ritkán mutatja meg a rajongóinak. Ez azért is van így, mert a párja nem szeret szerepelni. Most mégis megosztott egy közös fotót kettőjükről. Képes összeállításunkban azt is megnézheted, hogy festenek a népszerű műsorvezetők ritkán látott házastársai.

Ezt is szeretjük