Hajdú Péter új párja bikinis bombázó – Annával Cipruson romantikáztak
Hajdú Péter Cipruson, a szerelem szigetén nyaralt barátnőjével, Annával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter öt hónapja alkot egy párt új szerelmével, a Felvidékről származó, gyönyörű Annával.  Télen háromszor mentek együtt síelni, mert mindketten szeretik a havat, de most melegre és napsütésre vágytak, ezért Ciprusra utaztak, ami a férfi egyik kedvenc nyaralóhelye. A 44 éves sztár édesanyját kísérték el a szerelem szigetére, mert az asszony nem szeret utazni: pár napot lazítottak, majd a három hét letelte után visszatértek romantikázni.

Ciprusba Anna is nagyon hamar beleszeretett. Napközben a szerelmesek hajót béreltek, és bejárták a part menti vizeket, este pedig buliztak – mesélte Hajdú Péter a Story magazinnak, aminek a címlapján pózolnak. Nem csoda, hogy a műsorvezető-producer szeme megakadt 25 éves szerelmén, Anna bombázó bikiniben.

Hajdú Péter nagyon szerelmes jóval fiatalabb párjába. A lapnak azt mondta, Anna nem csak gyönyörű, de nagyon agilis és humoros is.

- Azt szoktam mondani, hogy a szépség megfog, a belső megtart, úgyhogy nekem ugyanolyan fontosak, a belső értékek, mint a csinos külső.

Az elmúlt öt hónap bizonyította, hogy minden olyan belső tulajdonsága megvan, ami imponáló számomra.

Folyamatosan mélyül a kapcsolatunk, nagyon jól érezzük magunkat a másik társaságában – mondta Hajdú.

Ennek ellenére Hajdú Péter még nem ismertette össze a gyerekeit, Noncsit és Dávidkát Annával. Nem titkolja előttük, a jelenlétükben is szokott telefonon beszélni szerelmével, de személyesen még nem találkoztak. Mindig azt mondta, csak olyan nőt mutat be a gyerekeinek, akivel komolyak a szándékai: Annával azok, de még nem sikerült összehozni a találkozót.

- Szoktunk erről beszélni a gyerekekkel, de nem szeretném, hogy egyfajta presszióként éljék meg, amit rájuk akarok erőltetni. De ami késik, nem múlik… - mondta a lapnak a tévés.

Sarka Kata és Hajdú Péter lánya az édesanyjára ütött

Bár Sarka Kata és Hajdú Péter elváltak, és miután házasságuk tönkrement, nem maradtak barátok, a gyerekeiket nagy egyetértésben nevelik. Noncsi egyre jobban hasonlít az édesanyjára, egyértelmű, hogy kitől örökölte vonásait.

Ezt is szeretjük