Hajdú Péter meglepő dolgot árult el Sarka Katáról az esti műsorban
Hajdú Péter egy érdekes dolgot árult el Sarka Katával kapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érdekes adok-kapoknak lehettek szemtanúi azok, akik nézték az RTL Klub Gyertek! át című műsorának új évadát. A csütörtök esti nyitóadásnak többek közt Hajdú Péter és Dömsödi Gábor is a vendége volt. Együtt vezették a 2000-es évek elején indult NÉVshowR című műsort, Dömsödi tapasztalt műsorvezetőként mentorálta az akkor még kezdő tévés Hajdút. Később egyre jobban elmérgesedett köztük a viszony, a hab a tortán az volt, amikor Dömsödi 2013-ban megjelentette Friderikusz és Hajdú serpája voltam című könyvét. Hajdú Péter be is perelte, de 2016-ban a pert elvesztette.  

A könyv a Gyertek át! című műsorban is többször szóba került. Hajdú a mentorának nevezte egykori műsorvezetőtársát, de azt váltig állította, hogy a 61 éves, egykori tévés könyvében több helyen hazugságokat ír. 

- Te akkor kezdted a televíziózást, amikor a Normafa palánta volt. Gábor, negyven éve tévézel! Ő akkor már egy ismert televíziós volt - dicsérte Hajdú Dömsödit. 

A 43 éves sztár azt állította Sebestyén Balázsnak, hogy a könyvet nem volt ideje elolvasni, azt az ügyvédei nyálazták át, nekik köszönhetően lett azzal tisztában, miket írt róla Dömsödi Gábor. A műsorban azonban kiderült, mégsem tudott mindenről. Például arról, hogy a kötetben az áll, egyik barátnőjével azért szakított, mert sokat járt könyvtárba. Volt feleségével, Sarka Katával való viszonyáról viszont Hajdú váltig állította a szórakoztató show-ban, hogy Dömsödi igaztalan dolgokat állított. 

- Te ekkorákat hazudtál? Ezért miért nem pereltünk? Hát annyi hazugság volt abban! Amikor azt írtad, hogy én hazamentem, és a feleségemtől hangosan kiabálva kértem a vacsorát. Nem is tudott főzni! Miért kértem volna? - bukott ki Hajdú Péterből. 

Ezt is szeretjük