Hajdú Péter nyilvánosan üzent Sarka Katának - Ezt írta ki a Facebookon

Hajdú Péter lányuk születésnapján volt feleségének is írt posztjában.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter büszkén posztolta a hétvégén lánya több fotóját: Noncsi ugyanis tízéves lett, a műsorvezető pedig az Instagram- és a Facebook-oldalán is felköszöntötte idősebbik gyermekét. 

A bejegyzése nagy sikert aratott, a Facebookon több száz komment érkezett posztjára. Sok hozzászóló dicsérte Hajdút, amiért válása után is helyén kezeli azt a tényt, hogy volt felsége évekkel ezelőtt megajándékozta a legnagyobb ajándékkal: két szép gyerekkel, egy kislánnyal és egy kisfiúval. 

"10 évvel ezelőtt megszületett az én Kincsem. Ez egy örök szerelem, ami soha, soha nem ér véget! Köszönöm Istenem, hogy ennek a gyönyörű csodálatos Kislánynak az édesapja lehetek,

és köszönöm Neked is Kata!

Isten éltessen drága Kislányom!" - írta a 43 éves sztár. 


"A legszebb: "köszönöm neked is Kata" . Történt ami, olyan ember amilyen ..... senki fölött nem ítélkezhetünk!"

"Péter, nagyon jó édesapa vagy ritka az elvált szülőknél! Fejhajtás azért, mert megköszönted az édesanyának is! Emelem kalapom!!!" - olvasható a kommentek között. 

Hajdú Péter és Sarka Kata házasságának lezárása viharosra sikeredett, róluk nem mondható el, hogy a különválás után is baráti kapcsolatot ápolnak egymással, de arra figyelnek, hogy a gyerekek minél kevesebb hátrányát érezzék annak, hogy édesapjuk és édesanyjuk már nem alkotnak egy párt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pocak torta🤗😍 #noncsi10eves❤️ @hajdunoemi15 @hajdudavid10 @likebistro

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Hajdú pár héttel ezelőtt mesélte a Best magazinnak, hogy, miután az ő szülei is elváltak, és az apja nem volt tovább jelen az életében, különösen figyel arra, hogy jó apja legyen Noéminak és Dávidnak. Szerencsére volt neje partner ebben. Kijátszani sem tudják őket a gyerekek egymás ellen, egyikük sem megy bele a játékba. 

- Azt gondolom, hogy Kata nagyon jó anya, és, mivel a gyerekek ott élnek vele, nekem 120 százalékon kell teljesítenem, hogy azt mondják: hú, de jó volt apánál! (…) Amikor megharagszanak rám vagy Katára, akkor revolvereznek minket, hogy felhívják a másikat, és bepanaszolnak, de ilyenkor összezárunk az édesanyjukkal. Nem tudnak kijátszani minket egymás ellen, mert nagyon rossz lenne, ha átvennék az irányítást - árulta el a hetilapnak. 

Ezt is szeretjük