Ördög Nóra máris címlapon pózol! Elképesztő formában van
Fotókkal
Ördög Nóra öt hónappal a szülés után máris címlapon pózol.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra május 6-án adott életet kislányának, de alig több mint öt hónappal a szülés után máris szenzációsan néz ki. Saját bevallása szerint alakját többek között a jógázásnak köszönheti, amit már Micivel közösen űz. A 32 éves sztáranyuka irigylésre méltó alakjával címlapra is került. A fotókat természetesen férje, Nánási Pál készítette róla.

- Persze a hétköznapokban most is figyelek arra, hogy nőnek érezzem magam: igyekszem ápolt és csinos lenni. De az azért egy teljesen más helyzet, amikor a stylistok a te méretedben, illetve stílusodban eléd raknak sok-sok ruhát, a sminkes pillánként ragaszt rád műszempillát. Régen éltem meg fotózást ekkora ünnepként - árulta el a kismama műsorvezető. 

A fotózás fénypontját az jelentette számára, amikor rájött, hogy a régi méretében rámegy az a csodaszép bőrnadrág, amit már előtte kinézett magának a kirakatban. Nézd meg a róla készült fotókat!

Ördög Nóra ruhái a 2012-es X-Faktorban

Ördög Nóra 2012-ben nem a frizuráival vagy tündöklő ruháival keltette a legnagyobb feltűnést az X-Faktorban, hanem egyre domborodó babapocakjával. A kíváncsi nézők hétről hétre egyre árgusabb szemekkel figyelték, mikor adnak a stylistok a műsorvezetőre olyan darabot, ami már nem leplezi gyanított terhességét.

Ezt is szeretjük