Kihagyhatatlan fotók Ördög Nóra kislányáról! Végre megmutatták az arcát
Nánási Pál és Ördög Nóra végre megmutatta Micit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre mindenki láthatja Ördög Nóra kislányának arcát. Édesapja, Nánási Pál az oldalán tett közzé több fotót.

A kis Miciről közeli és egész alakos felvételek, továbbá szüleivel közös képek is láthatóak a honlapon.

Végre megmutatták az arcát

Nánási Mici május 6-án született. A hírt édesanyja egy héttel később a babablogjában hozta nyilvánosságra, a büszke édesapa pedig az internetes oldalán tette közzé az első babafotót.

A csöppség az első felvételen csak féloldalasan látszott, azt követően pedig a szülők egyáltalán nem tettek közzé olyan képet, ahol látható lett volna a baba arca - egészen mostanáig. A nagyközönség végre közelről és teljes alakjában megcsodálhatja az öt hónapos kislányt.

Ördög Nóra az Angyalműhely oldalán a következőképp indokolta, miért csak most mutatták meg gyermeküket.

"Nehéz a helyünkben jót tenni: ha "mutogatjuk" Micit, az a vád ér minket, hogy ez a szegény gyerek nem választhatott, hezitálás nélkül betoltuk a reflektorfénybe. Így viszont, hogy eddig nem tettük, azt kaptuk, hogy miért játsszuk meg magunkat? Miért rejtegetjük? Pedig eszünk ágában sincs.

Nincsenek szavak, mennyire büszkék vagyunk rá! Mici tökéletes.

És mint minden hétköznapi anyuka és apuka, mi is tudatni szeretnénk az egész világgal folyamatosan, reggeltől estig, hétfőtől péntekig, minden áldott nap, hogy milyen csodálatos gyerekünk van!"

Mindkettőjükre hasonlít

A fotósorozatot elnézve megállapítható, hogy Mici mind az édesanyja, mind az édesapja vonásaiból örökölt ezt-azt. Nem csak a legfrissebb képek, hanem a korábbiak is megtekinthetők, így az érdeklődők némiképp nyomon követhetik a kislány cseperedését is.

Nem csak a kis Mici csodálatra méltó: édesanyja augusztus végén jelent meg először egy sajtónyilvános eseményen, melyen mindenki megállapíthatta, hogy négy hónappal a szülés után szenzációsan festett.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fotó: NeNoir

Ezt is szeretjük