Ördög Nórának álmatlan éjszakái vannak! Elárulta, miért
Ördög Nóra blogjában írta le részletesen, miért vannak álmatlan éjszakái.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nórának álmatlan éjszakái vannak, árulta el a kisfelfedezo.hu-n vezetett blogjában.

A TV2 csinos műsorvezetőjének már lassan két éve nincs szinte egy nyugodt éjszakája sem.

Ördög Nóra álmatlan éjszakái

Persze azért sajnálni nem kell, maga is azt írja, ő a világ legboldogabb embere, amiért már ilyen hosszú ideje nem alhatott egy jót, hisz nem inszomniában szenved, csak - mint kétgyermekes édesanya - 2013 májusa óta Mici lányához, 2014 augusztusa óta pedig Vencel fiához is fel kell kelnie, ha azok éjszaka felébrednek és sírnak.

"Én egyébként igazán nem panaszkodom, mert Mici általában - le merjem írni…? - este fél 10-től reggel 9-ig horpaszt - ne haragudjatok!!!!!!!! -, kivéve, ha Vencellel húzós éjszakán vagyunk túl, és minden plusz 20 perc aranyat érne, na olyankor már 7-kor fent van. Mondanom sem kell, hogy Venci pedig éppen ezeken a napokon nem ébred fel 9 előtt, mert hát kifáradt a nagy, éjszakai ramazuriban…" - írja.

Mici hat hónapos kora óta alszik jól, ami nem magától alakult így, a tévés az Aludj jól, gyermekem! című könyv segítségével vette rá az alvásra.

A teljes blogbejegyzést ide kattintva olvashatod »

Ördög Nóra az alvásmegvonás ellenére gyönyörű volt a Rising Star műsorvezetőjeként. Nézd meg a tehetségkutatóban viselt tíz legszebb ruháját!

Fotó: Facebook/FEM3Café, főkép - TV2 Sajtószoba/Nánási Pál.

Ezt is szeretjük