Ördög Nóra így nézett ki, amikor versenytáncolt: mindenki ámul a régi felvételeken
Ördög Nóra táncos videójával tarolt az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nórára mondhatjuk, hogy a színpadra született. Már akkor a mórahalmi általános iskola Ki mit tud?-ján kápráztatta el a közönséget, amikor még szinte alig érte fel a mikrofont. Bár mára hazánk egyik legnépszerűbb műsorvezetője lett, volt idő, amikor még versenytáncosként képzelte el a jövőjét.

Gyerekkori álmát a TV2 Dancing with the Stars című műsorában valósíthatta meg, zsűritagként csöppenhetett vissza a tánc világába. A legtöbb tehetségkutató ítészei között mindig van egy, aki laikusként értékeli a versenyzőket, de ebben az esetben ez nem a 39 éves tévés, ő ugyanis jócskán rendelkezik szakmai háttértudással.

Ördög Nóra táncos videója

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint azok a régi felvételek, amelyeket az Instagram-oldalán osztott meg magáról. A videók tinédzserkorából származnak, amikor még versenyszerűen űzte hobbiját. Szemmel látható, hogy nagyon tudta tekerni a csípőjét, és gyönyörűen nézett ki a fellépőruhákban.

Meg sem lepődünk, hogy az Internet népe imádta ezt az időutazós posztot, egy nap alatt közel 140 ezren nézték meg. Rajongói elájultak attól, hogy kedvencük milyen sokoldalú, és többen hangot is adtak annak, így már nem is lehet kérdés, hogy hozzáértőként kritizál.

A sztárvilág figyelmét is sikerült magára terelnie, többek között Peller Mariann, D. Tóth Kriszta, Wolf Kati, Pásztor Anna és Kiszel Tünde sem állta meg, hogy dicsérő kommentet írjon. Kolléganője, Liptai Claudia a külsejét dicsérte agyba-főbe.

„Gyönyörűséges! Nem létező hosszú a hátad, a nyakad, a kezed. Ufó!” - viccelődött.

Ördög Nóra kék ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhát viselt Ördög Nóra a Dancing with the Stars első adásában, és további négy kék estélyit mutatunk, amelyekben szerintünk lenyűgözően nézett ki. 

Ezt is szeretjük