Ördög Nóra ezzel megy a férje agyára - Őszintén vallott róla
Ördög Nóra és Nánási Pál bevallották, mivel tudják felidegesíteni egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén 11 éve, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál egymásba szerettek. A TV2 sztárja és a fotóművész két évvel később össze is házasodtak, két gyermeket nevelnek, Mici 2013 májusában, Vencel 2014 augusztusában született. 

Sokak szemében igazi álompárnak számítanak, a sztárpár szívesen is avatja be a rajongóikat a magánéletükbe, vlogolnak a YouTube-on, emellett közösségi oldalaikra is rendszeresen töltenek fel családi felvételeket. Természetesen, mint minden kapcsolatban, az övékében is előfordulnak konfliktusok, illetve az is, hogy olykor egymás agyára mennek - erről a Story magazin szeptemberi számában meséltek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nánázsia 2. premier és elő chat a youtube-on MOOOOOST!!!

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

- Azt hiszem, Palit azzal hozom ki a legjobban a sodrából, ha totál betervezem az életét, és nincs egy szabad perce sem. Azt sem szereti, ha befejezem a mondatait. Hajlamos rá, hogy elmélázva, lassan beszéljen, én meg már nyolc körrel előrébb tartok, és pontosan tudom, mit akar mondani. Vagy nem, és akkor azzal tudom a legjobban feldühíteni, hogy megpróbálom kitalálni - vallotta be őszintén a TV2 csinos műsorvezetője.

Ördög Nóra szavaira reflektálva Nánási Pál elmondta, hogy szerinte ő pedig pont azzal idegesíti fel olykor kedvesét, hogy sok esetben lassabb annál, mint amilyen tempót a felesége diktál.

- De ez egy tökéletes balansz közöttünk, mert amikor Nóri esetleg túlságosan pörög, akkor én tudom lenyugtatni, ha pedig én mélázgatok nagyon, ő az, aki felpörget. Ő gyorsít, én lassítok - magyarázta a fotós, utalva arra, milyen jól kiegészítik egymást.

Szerintük a kapcsolatuk titka az, hogy harmonikusan, egy irányba halad az életük, külön-külön, de együtt is megélik a sikert. Mindig fordítanak egymásra elég időt, és odafigyelnek egymásra. Nekik is vannak vitáik, ám ezek a konfliktusok mindkettőjüket előrébb viszik.

- Nem harcolunk egymással, nincsen hiúsági kérdés az egyet nem értések kapcsán, mindenki elmondja a saját érveit, és a megoldásra törekszünk - vallotta be a sztáranyuka.

Ördög Nóra fürdőruhás fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, Nánási Pál milyen dögös fürdőruhás képeket készített Ördög Nóráról.

Ezt is szeretjük