Majka őszintén bevallotta: Dundikával ilyen a kapcsolatuk valójában
Majka és Dundika között is szoktak óriási balhék lenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka és Hornyák Hajnalka, ismertebb nevén Dundika 2010-ben szerettek egymásba, azóta is elválaszthatatlanok. Kapcsolatukból két gyönyörű gyermek született, Marián 2011-ben, Olivér pedig 2016-ban látta meg a napvilágot. A sztárpár már kilenc éve van együtt, ez pedig már elég hosszú időnek számít. Majka a Story magazinnak vallott őszintén a gyönyörű modellel való kapcsolatáról.

Majka és Dundika is balhézik

A 39 éves sztár elmondta, hogy jól elvannak a kedvesével, persze, mint a legtöbb szerelmespárnál, közöttük is vannak konfliktusok.

Óriási kiabálások és balhék azért szoktak lenni köztünk, olyankor harapunk egymásra, de szerintem ilyen minden családban előfordul.

Ha ketten együtt élnek, elkerülhetetlenül van köztük súrlódás. Az anyámmal is volt, a gyerekeimmel is van, és Hajnival is szokott lenni. El kell fogadni, hogy egy párkapcsolat melós dolog - magyarázta a lapnak.

A sztárpár a Valami Amerika 3 premierjén 2018 februárjában.
A sztárpár a Valami Amerika 3 premierjén 2018 februárjában.
Fotó: Femina/Szabó Lolita

Elárulta azt is, hogy egy-egy veszekedés során inkább csendben marad, és szerelmének ad igazat, ahelyett, hogy mondaná tovább a magáét. Gyakran elenged egyes sérelmeket annak érdekében, hogy a kapcsolatuk továbbra is jól működjön. Megjegyezte, ez kicsit nehézséget okoz számára, ugyanis neki és Dundikának is hatalmas az igazságérzete. Hozzátette azt is, hogy szerinte a férfiaknak olyan nőt kell választani, akivel jól működik a szex és a kommunikáció.

A konfliktusok ellenére ugyanúgy szerelmesek egymásba, bár az tény, hogy az a klasszikus rózsaszín köd, amely a kapcsolatok elején ott szokott lenni, már elmúlt. Azonban kilenc év után sem unták meg egymást, pedig korábban az volt Majkára jellemző, hogy körülbelül másfél év után teljesen kiszeretett a barátnőiből.

- Azt szokták mondani, hogy ilyenkorra már csak a szeretet marad meg, de köztünk a szerelem sem múlt el. Szerintem ezek amúgy sem két teljesen különböző érzések, annyi különbség van köztük, hogy az egyik egy hajthatatlan vágy, a másik pedig egy nagyon mély kötődés, ami akár a vágynál is erősebb lehet.

Ezt is szeretjük