Ördög Nóra emiatt veszekedett sírva Micivel: a férje lépett közbe
Ördög Nórának tanár néniként is helyt kell állni, nem könnyű Mici figyelmét megragadnia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra új szerepben találta magát a karanténban, nemcsak édesanyaként kell helytállnia otthon, hanem a tanárnői feladatok is rá hárultak. A műsorvezető, akiről köztudott, hogy a munkájában maximalista, a digitális oktatás során is tökéletességre törekedett, ez az azonban feszültségeket szült. 

Mivel nagyobbik gyermeke, Mici tavaly ősszel kezdte az első osztályt, így a TV2 műsorvezetőjének meg kellett tapasztalnia az online oktatással járó ügyes-bajos dolgokat, miután márciusban az iskolák bezárták a kapuikat.

Így tanítja otthon Micit Ördög Nóra

Nincs könnyű helyzetben. Míg kisebbik fia, Venci még ovis, így kedvére játszhat, addig nővérének minden hétköznap reggel kilenctől megkezdődik a tanítás, a hétéves kislány pedig sokszor szívesebben csatlakozna inkább a tesójához.

Várkonyi Andrea műsorában vallott arról, hogyan boldogulnak a hétköznapokban. Azt is elárulta az Akarsz beszélni róla? adásában, hogy sokszor feszültséget szül kettejük közt ez az új helyzet.

- Első héten kihozta belőlem a legrosszabbat: nagyon maximálisan jól akartam csinálni ezt az egészet, és nyilván összefeszültünk Micivel, sírásig ment a dolog. Aztán Palkó rám szólt, hogy azért nem kell, hogy erre rámenjen a szülő-gyerek kapcsolatunk.

Nem kell kimozdulnod otthonról, elvisszük neked kedvenc termékeidet!

Különleges meglepetést küldenél valamely családtagodnak? Betegség kerülget, de nem szeretnél orvoshoz menni? Unatkozol már otthon, de nem tudod, mivel üsd el az időt? A FeminaShopban megoldást találsz ezekre a kérdésekre!

Webshopunkban divat, egészség, szépségápolás és otthon kategóriában kínálunk termékeket a kortalan ékszerektől, az egészségügyi gyorstesztek és 100%-os tisztaságú illóolajokon át az izgalmasabbnál izgalmasabb könyvekig. Legnépszerűbb termékeinket itt találod.
 

Promóció

Nem csoda, hogy kihívásként éli meg az új szerepkört, hiszen az iskola egyik legkritikusabb időszakában, az alapok elsajátításában kell lánya segítségére lennie.

- Olyan dolgokat tanulnak, amiket nem lehet nem az iskolában elsajátítani: írni, olvasni és matematikai alapokat tanulnak, amiket nem mindegy, hogyan adok át. 

ördög-nóra-life-tv
Fotó: Life Tv/Akarsz beszélni róla?

Az is sokáig frusztrálta kezdetben, hogy összemosódott a munka és a családdal töltött idő. Hogy jobban összpontosítani tudjon, inkább altatás után, éjszaka dolgozik, valamint kitaláltak egy módszert a férjével. Olyan helyiségeket jelöltek ki a házban, amelyek kizárólag otthoni irodaként funkcionálnak.

Annak ellenére, hogy vannak nehezebb napok, a 38 éves sztár mégis úgy gondolja, jókor jött az életükbe, hogy több időt tölthetnek együtt, hiszen az intenzív forgatási hetek után így végre visszaállt az egyensúly a munka és a család közt.

Sztárok smink nélkül

Ördög Nóra is megmutatta, hogyan néz ki festék nélkül, de nem ő az egyedüli sztár, aki nyíltan vállalja smink nélkül is az arcát. Képes összeállításunkban mutatjuk azokat a magyar sztárokat, akik nem féltek teljesen natúr képet posztolni a karanténból.

Ezt is szeretjük