Lakatos Márk keményen beleállt Ördög Nórába: azzal vádolja, hogy kamuzott

Lakatos Márk úgy gondolja, Ördög Nóra vasárnapi sírós videója mögött nem érzelmek, hanem üzleti érdekek álltak.

lakatos-márk-ördög-nóra-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra szeptember 9-én töltötte be a 41. életévét, ez a születésnap pedig felért egy új fejezettel a számára, elindította Nora Beauty nevű sminkmárkáját. Némi üröm került az örömébe, ugyanis adódott egy nagy gikszer a márka elindításakor: a Facebook és az Instagram blokkolta annak webcímét.

A műsorvezető sehova nem tudta beírni az oldal címét, ugyanis az nem felelt meg a közösségi oldalakat összefogó Meta-irányelveknek. Vasárnap élő bejelentkezésben fordult a rajongókhoz. 

Lakatos Márk beszólása Ördög Nórának

Egy ponton el is sírta magát, hogy így elveszett két év munkája. Ezután azt kérte, ha valaki tud, segítsen a probléma kiküszöbölésében.

A kiborulós videó hamar végigsöpört a bulvársajtón, így értelemszerűen az új sminkmárka híre is. Lakatos Márk szerint mindez nem véletlen. A TikTokon fejtette ki, szerinte mindez egy jól átgondolt reklámfogás volt, nem őszinte kétségbeesés.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Először is nem tudom, egy ekkora kampánybevezetőben hogy lehet ilyet elrontani, hogy valaki elcsesz egy linket, és ezért az oldalt mindenhonnan törlik. Másrészt miért nem egy profi szakembertől, cégtől kért segítséget - kezdte a videóban.

@lakatosmarkstyle Mennyire KIRÁLY lenne, ha ez megrendezett kampány lenne!!! #fyp #fy #foryouba #nekedbe #nekedbeszeretnémlátni #magyartiktok #csillagszoro #ördögnóra #botrány ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Úgy folytatta, a sírós videó jobb ötlet volt, mint szakembertől segítséget kérni, hiszen véleménye szerint így maga mellé állította az internet népét.

- Akik már előre hű vásárlói lettek az új termékeknek. Végigsöpört a médián Nóra sírós videója, ami gyakorlatilag így egy olyan 

10 milliós reklámkampányt kapott ingyen, amiért más sok-sok hónapot dolgozna

- na, ezt hívják igazi médiahacknek - fejezte be a mondandóját.

Ördög Nóra ezzel csábította el Nánási Pált

Nánási Pál és Ördög Nóra még 2010-ben esküdtek örök hűséget egymásnak, ekkor már mindketten maguk mögött tudhattak egy-egy házasságot. Meglepő, a műsorvezető mivel vette le a fotóst a lábáról.

Ördög Nóra meglepő dologgal csábította el Nánási Pált: a férje vallotta be

Nánási Pál elárulta, mi volt az, amivel annak idején Ördög Nóra megfogta.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Magyarország, TV2

Ezt is szeretjük