Lakatos Márk keményen beleállt Ördög Nórába: azzal vádolja, hogy kamuzott
Lakatos Márk úgy gondolja, Ördög Nóra vasárnapi sírós videója mögött nem érzelmek, hanem üzleti érdekek álltak.

lakatos-márk-ördög-nóra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra szeptember 9-én töltötte be a 41. életévét, ez a születésnap pedig felért egy új fejezettel a számára, elindította Nora Beauty nevű sminkmárkáját. Némi üröm került az örömébe, ugyanis adódott egy nagy gikszer a márka elindításakor: a Facebook és az Instagram blokkolta annak webcímét.

A műsorvezető sehova nem tudta beírni az oldal címét, ugyanis az nem felelt meg a közösségi oldalakat összefogó Meta-irányelveknek. Vasárnap élő bejelentkezésben fordult a rajongókhoz. 

Lakatos Márk beszólása Ördög Nórának

Egy ponton el is sírta magát, hogy így elveszett két év munkája. Ezután azt kérte, ha valaki tud, segítsen a probléma kiküszöbölésében.

A kiborulós videó hamar végigsöpört a bulvársajtón, így értelemszerűen az új sminkmárka híre is. Lakatos Márk szerint mindez nem véletlen. A TikTokon fejtette ki, szerinte mindez egy jól átgondolt reklámfogás volt, nem őszinte kétségbeesés.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Először is nem tudom, egy ekkora kampánybevezetőben hogy lehet ilyet elrontani, hogy valaki elcsesz egy linket, és ezért az oldalt mindenhonnan törlik. Másrészt miért nem egy profi szakembertől, cégtől kért segítséget - kezdte a videóban.

@lakatosmarkstyle Mennyire KIRÁLY lenne, ha ez megrendezett kampány lenne!!! #fyp #fy #foryouba #nekedbe #nekedbeszeretnémlátni #magyartiktok #csillagszoro #ördögnóra #botrány ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Úgy folytatta, a sírós videó jobb ötlet volt, mint szakembertől segítséget kérni, hiszen véleménye szerint így maga mellé állította az internet népét.

- Akik már előre hű vásárlói lettek az új termékeknek. Végigsöpört a médián Nóra sírós videója, ami gyakorlatilag így egy olyan 

10 milliós reklámkampányt kapott ingyen, amiért más sok-sok hónapot dolgozna

- na, ezt hívják igazi médiahacknek - fejezte be a mondandóját.

Ördög Nóra ezzel csábította el Nánási Pált

Nánási Pál és Ördög Nóra még 2010-ben esküdtek örök hűséget egymásnak, ekkor már mindketten maguk mögött tudhattak egy-egy házasságot. Meglepő, a műsorvezető mivel vette le a fotóst a lábáról.

Cover-fotó: RTL Magyarország, TV2

Ezt is szeretjük