Ördög Nóra két arca: ekkora a különbség a hétköznapi és a sztárként csillogó külseje között

Ördög Nóra megmutatta, hogyan néz ki káprázatos estélyiben és otthon, hétköznapi ruhában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra a ranglétrát megmászva vált az ország egyik legismertebb női műsorvezetőjévé. Gyakornokként kezdett az RTL Klubnál, ahol 2002-ben a Top of the Pops című zenés műsorral debütált. 

2006-ban már a Szombat Esti Lázat vezette, majd több nagyszabású show háziasszonya lett, ahogy a Csillag Születiké és az X-Faktoré is.

Ördög Nóra hétköznapi arca

2014-ben, 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és átigazolt a TV2-höz, ahol számos műsort vezetett, tavaly pedig zsűritagként is bemutatkozott a Dancing with the Stars című táncos műsorban, amelynek második évadában is ítészként tért vissza. 

ordog-nora
Fotó: TV2

Szombatról szombatra meseszép estélyikben és csillogó kreációkban láthattuk a képernyőn, sok nő álmát váltotta valóra, amikor nemegyszer hercegnőként tündökölt az alkalmi ruhákban. A styliston kívül ilyenkor profi sminkes és fodrász is kezelésbe veszi, hogy a lehető legjobb formáját nyújtsa a képernyők előtt ülőknek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A hétköznapokon viszont feleség és kétgyerekes anya, aki Nánási Pállal a nyáron új helyen új kisboltot is nyitott. 

- Este bizony ott kell legyen a vacsora az asztalon, így a bevásárlásra is időt kell szakítanom, de ezzel, azt hiszem, minden anyuka így van. Nekem annyival rugalmasabb a beosztásom, hogy esetleg nem este, munka után kell ezt megtennem, hanem akár napközben is sikerül, amikor kevesebben vannak a boltokban - mesélte 2016-ban a Blikknek

A Nánásiék Instagram-oldalon meg is mutatta, hogy #kétfélenórilétezik: a sztárként csillogó és a hétköznapi, aki otthon melegítőbe bújik, és felköti a haját. 

Ördög Nóra frizurája nem volt jó választás

Ördög Nórát számos műsor háziasszonyaként láthattuk televíziós pályafutása során. A műsorok tematikájához is igazodnak: hol vagány, hol elegáns, máskor meghökkentő szettekben, sminkben vagy frizurával áll kamerák elé. Bizony az is előfordul, hogy a külseje nem nyeri el a nézők tetszését. 

Ezt is szeretjük