Ördög Nóra fehérneműben pózolt: nőies alakjára sok lájkot kapott

Ördög Nórára nem jellemző, hogy fehérneműben fotózkodjon. Mutatjuk, milyen szexi képet osztott meg az Instán.

ördög-nóra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra nagyon aktív az Instagramon. A legkülönfélébb témájú posztokat tölti fel nap mint nap: hol meseszép estélyiben látható egy-egy show-műsor közben, máskor a család utazásairól posztol. Ám az, hogy fehérneműs képet lássanak tőle a követői, ritka.

2022 telét egy ilyen felvétellel indította: december első napján megosztott egy olyan műtermi fotót, amelyen nem viselt mást, mint egy fehér melltartót és bugyit.

Ördög Nóra fehérneműben

Nőies alakjára pár óra leforgása alatt több ezer lájk érkezett. Bókokra is bukkanhatunk a kommentszekcióban, annak ellenére, hogy arra kérte a hozzászólókat, azt írják le ide, amit a legjobban szeretnek a karácsonyban. 

Nem ez az egyetlen csábos felvétel, amit mostanában láthattunk róla. Férje, Nánási Pál november 23-án osztott meg egy hasonlóan szexi pillanatot. 

A fotón Spanyolországban borozgattak egy étteremben. A kép megörökítésének pillanatában pedig pont úgy sütött rájuk a nap, hogy Ördög Nóra garbójának vékony anyaga alól kilátszott a fekete melltartója. 

Az 50 éves Gregor Bernadett fehérneműben

Gregor Bernadett nem szégyenlős típus, legújabb darabjában egy jelenet erejéig fehérneműben láthatják a nézők a színpadon. Mindent megtesz azért, hogy jól nézzen ki a színpadon.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük