Ördög Nóra 7 éve hagyta ott hirtelen az RTL Klubot: ezért nem bánta meg a váltást
Ördög Nóra az Erősebb Igen különkiadásában beszélt arról, miért nem bánta meg, hogy csatornát váltott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra szerint fontos, hogy merjünk bátrak lenni, és valahányszor sorsfordító lépésre szánja el magát valaki, mérlegeljen, vizsgálja meg a szempontokat, aztán a szívére hallgatva döntsön - erről tabuk nélkül mesélt Liebhaber Juditnak az Erősebb Igen különkiadásában. 

Élete egyik komoly döntése volt például, amikor eldöntötte, hogy csatornát vált, és az RTL Klubtól a TV2 csatornához szerződik. 

Ördög Nóra a 7 évvel ezelőtti csatornaváltásról

2014 júliusában mindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és átigazolt a TV2-höz. Az év tavaszán még az előbbi csatornán vezette a Szombat Esti Láz című táncos show-műsort, ősszel pedig már az utóbbin a Rising Star című tehetségkutatót.

ordog-nora2
Fotó: Erősebb Igen

- Nyilván fogalmam sincs, hogy mi történt volna velem, ha az RTL-nél maradok, de azt tudom, hogy az azóta eltelt lassan hét évben rengeteg olyan lehetőséget találtam ennél a csatornánál, amire nagyon büszke vagyok, amiket imádok, és amik nagyon hiányoznának az életemből, ha kimaradtak volna. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ilyen különleges élménynek nevezte az Ázsia Expressz című kalandreality forgatását, amire a férje és két gyermekük is a stábbal tarthatott. Ennek köszönhetően indult el a családi vlogjuk, amin számtalan más utazásukat is bemutatták az elmúlt években. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című szórakoztató vetélkedő is fontos helyet foglal el a tévés karrierjében. 

ordog-nora-vigyazat-gyerekkel-vagyok
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

- A Vigyázat, gyerekkel vagyok! volt az első olyan műsor, amire azt mondták, hogy ez Ördög Nóri műsora, és így is él az emberek fejében: nem azt mondták, hogy ez egy műsor, amit egyébként az Ördög Nóri vezet, de vezethetné bárki más is. 

- Azt gondolom, ezzel a döntéssel olyan függetlenséget és önállóságot kaptam, aminek nem is tudtam, hogy ez lesz a hozadéka, de így utólag nagyon örülök, és nagyon büszke vagyok rá.

Ördög Nóra és műsorvezetőnők smink nélkül 

Ördög Nórát a műsorokban mindig tökéletes külsővel láthattuk, úgy csak ritkán látható, ahogy kislányával, Micivel egy reggeli szelfit lőtt magukról: a kommentelők is kiszúrták, hogy nincs rajta egy gramm festék sem, nem visel műszempillát, nem filterezte a képet, és ősz hajszálait sem tüntette el. Képes összeállításunkban nem csak Ördög Nórát láthatod: Kiss Ramóna vagy Szabó Zsófi is megmutatta magát festetlen arccal. 

Ezt is szeretjük