Onyutha Judit 3 ruhaméretet fogyott: egykori kollégái is ámulnak a látványos változáson

Onyutha Judit ma épp olyan csinos, mint amikor a TV2 időjárás-jelentőjeként szerepelt a tévében, pedig pár hónappal ezelőtt még 15 kilóval volt több a súlya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor valaki egy hatalmas életmódváltáson és olyan sikeres fogyókúrán van túl, melynek köszönhetően búcsút intett a felesleges kilóinak, élvezettel hallgatja a külsejére kapott bókokat. Onyutha Juditnak az utóbbi időszakban megadatott mindez, hatalmas átalakulása után úton-útfélen dicsérik az alakját.

A ’90-es években figyelt fel az ország a TV2 csinos, egzotikus szépségű időjárás-jelentőjére, aki 2009-ig dolgozott a csatornánál. 2015 őszén az ATV-hez igazolt, ahol két esztendőn át tudatta a nézőkkel, milyen idő várható. 2017-ben búcsúzott el a televíziózástól, azóta idegennyelv-tanárként dolgozik egy általános iskolában.

Onyutha Judit fogyását egykori kollégái is dicsérik

Az elmúlt években nem kerülték el a veszteségek, az édesanyja öt évvel ezelőtt hunyt el, ami nagyon megviselte, gyászában teljesen elzárkózott a külvilágtól. Azt mondja, a hatalmas veszteség is hozzájárult ahhoz, hogy elindult a lejtőn. A kilók három évvel ezelőtt kezdtek felkúszni rá.

Onyutha Judit így nézett ki 15 kiló plusszal a családi fényképeken.
Onyutha Judit így nézett ki 15 kiló plusszal a családi fényképeken.
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Én bánatevő vagyok, szaladtak fel rám a kilók. Nem nagyon mutatkoztam sehol, mert tényleg elkezdtem szégyellni ezt, nem éreztem magam jól a bőrömben. Kihatott az egészségemre is, az anyagcserémre, lett egy kis inzulinrezisztenciám, borzasztóan éreztem magam - magyarázta a Tények Pluszban.

tények-plusz
Fotó: TV2/Tények Plusz

Tavasszal elégelte meg mindezt, úgy érezte, változásra van szüksége. Egy tudományos formulának köszönhetően három ruhaméretet fogyott, azaz 15 kilogrammal lett könnyebb. Ma már imádja azt, hogy újra van kedve csinosan öltözködni, és élvezettel hallgatja régi kollégái elismeréseit. 

Például Barta Sylviának is elállt a szava, amikor volt munkatársa meglátogatta az egyik zumbaóráján, nem győzte faggatni, hogyan vitte véghez ilyen gyorsan az elképesztő átalakulást.

Wossala Rozina lefogyott

Wossala Rozina számos diétát kipróbált már: volt, ami nem vált be hosszú távon, és nem mindegyiket tudta összeegyeztetni a hivatásával. 2020-ban aztán rálelt egyre, amivel kilenc hónap alatt 11 kilót fogyott, és amit módosításokkal ma is alkalmaz. A kommentelők úgy vélik, látványos Wossala Rozina fogyása, ami a frizuraváltással együtt azt is eredményezte szerintük, hogy sokkal nőiesebb lett. 

Ezt is szeretjük