Oláh Ibolya meglepő dolgot árult el magáról: a TV2 riportere is csak pislogott

Oláh Ibolya nagyon furcsa szokásnak hódol, így tanulja a dalszövegeket az énekesnő.

olah-ibolya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Ibolya a Sztárban Sztár 9. évadának versenyzője, aki tehetségével hétről hétre leveszi a lábáról a zsűritagokat és a nézőket.

A műsor próbái közti szünetben a TV2-nek beszélt arról, hogyan is készül fel egy-egy dalra az otthonában.

Oláh Ibolya és a szokások

Az énekesnő nem bírja elviselni a csendet, éppen ezért mindig kell szólnia valaminek főzés és dalszövegtanulás közben is.

olah-ibolya-kep
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Ami engem nagyon kikapcsol, az a rádiózás, miközben főzök. Közben megy a tanulnivaló dal is, és előttem van a szöveg. Mindig lenémítom a telefont, nehogy valaki megzavarjon, mert különben kiesek a szerepből.

Megdöbbentő, de míg másokat a horrorfilmek felzaklatják, addig őt egyenesen megnyugtatják, sőt inspirálják is az éneklésben. Ezen még Vavra Bence, a TV2 riportere is nagyokat pislogott, alig akart hinni a fülének.

- Engem még az is megnyugtat, hogyha tanulás közben megy egy horrorfilm, ráadásul a rádióval párhuzamosan. Szeretem nagyon, ha zaj van körülöttem. Nem szeretem a csendet kiskorom óta.

Tóth Andi testvére

Tóth Andi ritkán látott testvérével posztolt közös fotót: a felvétel azért is különleges, mert az a bátyja esküvőjén készült. Az első képen a testvérével, a harmadikon pedig szerelmével látható. 

Cover-kép: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük