Oláh Gergő lánya 12 éves lett: Karla édesanyja szépségét örökölte
Oláh Gergő ötgyermekes apuka. Legidősebb lánya, Karla még azelőtt született, hogy édesapja megnyerte az X-Faktort.

oláh-gergő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Gergő üstökösként robbant be a 2012-es X-Faktor válogatójára. Az akkor közmunkásként dolgozó tehetség tarolt Steve Wonder Part-Time Lover című dalával. Nem volt kérdés, négy igennel jutott tovább a következő fordulóba, majd meg sem állt a győzelemig.

Immár tíz éve, hogy bekerült a magyar könnyűzenei életbe, és azóta is sikeres énekesnek mondhatja magát. Rendszeresen láthatjuk különböző tévéműsorokban, utoljára 2021 telén a Farm VIP versenyzőjeként láthattuk.

Oláh Gergő lánya, Karla

Karrierjén kívül van még valami, amire büszke lehet, gyönyörű családot tudhat a magáénak. Már édesapa volt, amikor jelentkezett a tehetségkutatóba: legidősebb lánya 2010-ben látta meg a napvilágot. Karla 2022. március 25-én ünnepelte a 12. születésnapját, a különleges alkalomról a rajongók édesapja Instagram-oldalán láthattak két képet. 

Az első képen apa és lánya ölelkeznek a zsúron, míg a második felvételen az előadó felesége, Niki mosolyog legidősebb gyermekük oldalán. Egymás mellett tisztán látszik, mennyire hasonlítanak: Karla örökölte anyukája szépségét és különleges szemét is.

Az énekes a fotók mellé írt pár sort is. Érzelmes gondolatokkal köszöntötte a kislányát, akire nem is lehetne büszkébb. A nagy nap alkalmából megfogalmazott szövegben elárulta, már most tudja, hogy Karla sok embernek lesz a támasza és segítője a jövőben, hiszen amellett, hogy okos és értelmes kiskamasz, nagyon kedves és érzékeny is.

Karla segítőkészsége a hétköznapokban is sokszor megmutatkozik. A szülei bármiben számíthatnak rá. Igazi odaadó nővére négy kis testvérének, és a család legkisebb tagja, a hathónapos Holli körüli teendőket is ellátja olykor.

- Olyan, mint egy kis felnőtt, aki boldogan gondoskodik a testvéréről, még a legkisebbekről is: eteti, altatja, tolja a babakocsiban - mesélte a Story magazinnak 2021 decemberében.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya, Zora 2007. december 7-én jött a világra. A 14 esztendős tiniről édesapja bájos képet osztott meg. Így nyomot puszit az arcára, amikor az Operában voltak kettesben.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük