Oláh Gergő 5 gyermeke egy képen: így örültek Hollinak a testvérei
Oláh Gergő családja immár hétfős, a kis Hollit felesége, Niki két hónappal ezelőtt hozta a világra.

oláh-gergő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Gergő családja 2021 szeptemberében hétfősre bővült. Ekkor született meg ötödik gyermeke, Holli. A pici immár két hónapos, a büszke szülők mostanra kezdenek hozzászokni a gondolathoz, hogy immár heten vannak.

- Te jó ég, ezt még kimondani is felfoghatatlan! Nem érzem a különbséget aközött, hogy négy gyerekről gondoskodunk, vagy ötről. Mondjuk, a feleségem máshogyan vélekedne erről, hiszen rajta van a legnagyobb nyomás - mesélte az énekes a Story magazinnak.

Oláh Gergő ötödik gyermeke, Holli

Az édesapa elárulta, Holli nagyon jó baba: egy hangja sincs, csak eszik és alszik. Ritkán sírdogál, de azt is olyan cuki hangon teszi, hogy elolvadnak tőle. A pici nem csak a szüleit varázsolja el, testvérei is odavannak érte.

Az énekes és felesége, Niki 2008 óta élnek férjként és feleségként. Oláh Gergő már akkor édesapa volt, amikor megismerte az ország: legidősebb csemetéjük, Karla 2010 márciusában jött a világra, a következő évben jött Denisz, Nolen Gergő és Anna pedig 2015-ben és 2018-ban születtek. A testvérek közt szó sincs féltékenykedésről, imádják a kishúgukat.

- Úgy neveltük őket, hogy minden testvér áldás, és hogy egymásnak mi vagyunk a legfontosabbak.

Az idősebbek be is segítenek édesanyjuknak a csöppség körüli teendőkben, főleg a 11 éves Karla az, akire szinte mindent rá lehet bízni.

- Olyan, mint egy kis felnőtt, aki boldogan gondoskodik a testvéréről, még a legkisebbekről is: eteti, altatja, tolja a babakocsiban.

Ákos mind a 4 gyermekével

A Kossuth-díjas énekes, zenész, dalszerző Ákos nemcsak a zenei karrierjére lehet büszke, hanem a családjára is. Őry Krisztinával több mint harminc éve élnek boldog kapcsolatban, de csak harmadik gyermekük érkezése után, 2005-ben házasodtak össze. Képes összeállításunkban megnézheted az énekes fotóit, amelyeken mind a négy gyermeke látható.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük