Nyertes Zsuzsa elsírta magát miatta: Szorcsik Viki sokakat magára haragított a Farm VIP első adásában
Szorcsik Viki és Nyertes Zsuzsa között ezért alakult ki feszültség a Farm VIP-ban. Hiába lettek ők a nyertes csapat.

farm-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este elindult a Farm VIP harmadik évada. Már rögtön az első adás bővelkedett a vitákban: többek között Nyertes Zsuzsa és Szorcsik Viki között alakult ki feszültség.

Az első epizód rögtön fontos feladattal indult. A piros és a sárga csapat tagjainak azért kellett megmérkőzniük egymással, hogy eldőljön, ki aludhat a parasztházban, és melyiküké lesz a huzatos, kényelmetlen pajta.

Nyertes Zsuzsa és Szorcsik Viki a Farm VIP-ban

Az ügyességi feladatok során végül a pirosak nyertek, ám hiába lett övék a győzelem és a vele járó kényelem, vitáktól volt hangos az első közös estéjük. Az ellentét Smaltig Dalmával és Szorcsik Vikivel indult, a két nő nehezményezte, hogy Dudás Miki és ifjabb Schobert Norbi nem teljesítettek jól a kihívás első körében.

Az esti vacsora közben hangot is adtak ennek, ez egyáltalán nem tetszett a többi játékosnak, Szarvas Andi szépségkirálynő rögtön a védelmébe vette a fiúkat. Vajtó Lajos pedig nem értette, miért acsarkodással telik az este ahelyett, hogy örülnének a nyereménynek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Smaltig Dalma és Szorcsik Viki később félre is vonult, hogy kibeszéljék a történteket. A kútnál beszélték ki a többieket. Nyertes Zsuzsa is odament, hogy az étkezés után elmosogasson maga után, de a legrosszabb percben érkezett, játékostársai elküldték onnan azzal, hogy éppen privát dolgokról diskurálnak. A színésznő ezt nem vette jó néven, mikor visszament a többiekhez, el is sírta magát. 

nyertes
Fotó: TV2/Farm VIP

Nyertes Zsuzsa a Blikknek elárulta, hogy a Farm VIP alatt nagyot csalódott Szorcsik Vikiben, pedig azelőtt jóban voltak, dolgoztak is együtt a Vidámszínpad egyik darabjában.

- Bántott, el is sírtam magam emiatt. A korom miatt tisztelhettek volna jobban. Én sokáig nem szóltam nekik vissza, pedig folyton piszkáltak, olykor úgy viselkedtek velem, mintha a csicskájuk lennék, és ezt idővel már a másik csapat is szóvá tette. Én azonban ott ezt lezártam, nincs bennem harag.

Nyertes Zsuzsa lánya

Nyertes Zsuzsáról és lányáról gyönyörű címlapfotó készült. Zsuzsó kiköpött az édesanyja, örökölte a természetes szépségét, azonban a hasonlóság csak a külsejükre érvényes, személyiségük a szöges ellentéte egymásnak.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP 3

Ezt is szeretjük