18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Nyertes Zsuzsa az időskori szexről - Tabu témát döntögetett a Mokkában

Nyertes Zsuzsa az időskori szexről beszélt a Mokkában.

Hatvanéves kor felett is fontos a szexualitás, mégis sokan tabuként kezelik ezt a témát, pedig az időskori szexnek kiváló életminőség-javító hatása van. A témával kapcsolatban Nyertes Zsuzsát hívták be egy beszélgetésre a TV2 reggeli műsorába, aki először magyarázkodott, hogy valójában nem is lenne itt a helye, hiszen csak decemberben lett hatvanéves, de aztán szívesen mesélt a nézőknek. 

- Kicsit meglepődtem, amikor a szerkesztőtök felhívott evvel a témával kapcsolatban, kicsit átgondoltam, de végül is itt voltam a menopauzával kapcsolatosan is, ami szintén tabu téma, miért ne lennék itt, miért ne mondjam el a személyes tapasztalataimat és a véleményemet? Ugyan csak pár hónappal vagyok hatvan év felett, és még nem érzem, hogy az időskori szex… - kezdte mondandóját a Mokkában.  

- És nem látszik - bókolt neki Pachmann Péter. 

nyertes-zsuzsa2
Fotó: TV2/Mokka

A színésznő szerint nem is a szex a párkapcsolat egyik legfontosabb része, hanem a szerelem, az érintés, a szeretet, az ölelés, a csók. Ezek sokkal fontosabbak, mint az, hogy az ember idősebb korban is próbáljon lepedőakrobata lenni. 

- Ahogy múlik az idő, a vágyaink csökkennek, a nőknél és a férfiaknál is, főleg, ha valakik nagyon régen együtt vannak, megszokássá válik az együttlét, de úgy gondolom, ha tényleg szeretjük és tiszteljük egymást, át lehet hidalni, ha kevesebb is idős korban a szerelmeskedés, az ölelésnek minden nap ott kell lennie az életünkben - mondta a szőke szépség.     

nyertes-zsuzsa
Fotó: TV2/Mokka

Mádai Vivien műsorvezető azt mondta, egy kutatás szerint hatvan év felett havi négy alkalommal kell szexuális kapcsolatot létesíteni ahhoz, hogy valakinek kiegyensúlyozott, boldog élete legyen, majd rákérdezett Nyertes Zsuzsánál arra, hogy a közvetlen környezetében mit tapasztal.  

- Most nem is akarok neveket mondani, két kollégám van, aki most így, idősebb korban találta meg az igazit, a Straub Dezső meg a Böröndi Tamás, és azt látom, hogy ők szárnyalnak, szerelmesek. A Börcsi olyan szerencsés, hogy az egyik drága kolléganőm a felesége, a Götz Anna. Én nem kérdeztem meg, hogy ők hányszor szerelmeskednek. Azt látom rajtuk, hogy attól ilyen boldogok, mert kiegyensúlyozott a szexuális életük. Szárnyalnak, mert szerintem sokkal többet ölelnek, mint az átlagember - árulta el Nyertes Zsuzsa. 

Nyertes Zsuzsa otthonából mesés a kilátás

Nyertes Zsuzsa az RTL Klub stábját engedte be lakásába, hogy megmutassák az Édes Otthon című műsor nézőinek, hol lakik a színésznő. A hatvanéves sztár elárulta, hogy a meseszép panoráma miatt is esett választásuk a budai ingatlanra, ahonnan tényleg csodás a kilátás. Képes összeállításunkban te is megnézheted!

Fotókon Nyertes Zsuzsa meseszép otthona - Pazar kilátásban gyönyörködhet

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük