Ő Nyertes Zsuzsa ritkán látott lánya - A 25 éves Zsuzsó anyja szépségét örökölte

Nyertes Zsuzsa és lánya le sem tagadhatnák egymást.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa egy szem lánya nagyon hasonlít az édesanyjára: nemcsak a szépségét, de a színésznő belső tulajdonságiból is sokat örökölt. A 25 éves Zsuzsó és közte ma is nagyon szoros a kötelék: lánya ugyan már nem a szülői házban él, de mindennap beszélnek. A szőke sztár a Best magazinnak azt mesélte, mindenben ad a lánya szavára, mert tudja, őszinte, és a kritikáját a szeretet vezérli.

- Ha a lányom leszid, vagy bármit mond, akkor én azt építő kritikának veszem. (…) Imádom a csajos cuccokat, a miniszoknyát, de a tanácsai nyomán rá kellett jönnöm: a kevesebb több. Már nem vehetek fel annyira rövid szoknyát, mint régen, hiába jók még a lábaim – mesélte a hetilapnak.

Való igaz, hogy Nyertes Zsuzsáról kevesen mondanák meg, hogy tavaly decemberben ünnepelte a 60. születésnapját. Bőven letagadhatna korából, karcsúságát pedig minden korosztály megirigyelheti. A jó géneket a lánya is örökölte, akivel a leggyakoribb közös programjuk az evés.

- Mindig tervezgetjük, hogy a sportot is felvesszük a listánkra, jártunk együtt jógázni, de ez valahogy mindig elmarad. Szerencsére nem látszik meg rajtunk – vallotta be a színésznő.

Nyertes Zsuzsa lánya nem mindenben ütött az édesanyjára, ő kerüli a rivaldafényt. Nem vonzotta a színpad, Zsuzsó HR-es lett, és munkaerő-toborzással foglalkozik.

Zalatnay Sarolta lánya, Niki

Zalatnay Sarolta nevelt lánya 2016-ban Londonba költözött. Az énekesnővel máig szoros a kapcsolata, mindennap beszélnek, de személyesen csak ritkán tudnak találkozni. Ezért is volt a 71 éves sztár számára nagy meglepetés, amikor a tél végén Niki hazautazott.

Zalatnay Sarolta ritkán látott lányával – Niki már 29 éves

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük