Ő Nyertes Zsuzsa ritkán látott lánya - A 25 éves Zsuzsó anyja szépségét örökölte
Nyertes Zsuzsa és lánya le sem tagadhatnák egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa egy szem lánya nagyon hasonlít az édesanyjára: nemcsak a szépségét, de a színésznő belső tulajdonságiból is sokat örökölt. A 25 éves Zsuzsó és közte ma is nagyon szoros a kötelék: lánya ugyan már nem a szülői házban él, de mindennap beszélnek. A szőke sztár a Best magazinnak azt mesélte, mindenben ad a lánya szavára, mert tudja, őszinte, és a kritikáját a szeretet vezérli.

- Ha a lányom leszid, vagy bármit mond, akkor én azt építő kritikának veszem. (…) Imádom a csajos cuccokat, a miniszoknyát, de a tanácsai nyomán rá kellett jönnöm: a kevesebb több. Már nem vehetek fel annyira rövid szoknyát, mint régen, hiába jók még a lábaim – mesélte a hetilapnak.

Való igaz, hogy Nyertes Zsuzsáról kevesen mondanák meg, hogy tavaly decemberben ünnepelte a 60. születésnapját. Bőven letagadhatna korából, karcsúságát pedig minden korosztály megirigyelheti. A jó géneket a lánya is örökölte, akivel a leggyakoribb közös programjuk az evés.

- Mindig tervezgetjük, hogy a sportot is felvesszük a listánkra, jártunk együtt jógázni, de ez valahogy mindig elmarad. Szerencsére nem látszik meg rajtunk – vallotta be a színésznő.

Nyertes Zsuzsa lánya nem mindenben ütött az édesanyjára, ő kerüli a rivaldafényt. Nem vonzotta a színpad, Zsuzsó HR-es lett, és munkaerő-toborzással foglalkozik.

Zalatnay Sarolta lánya, Niki

Zalatnay Sarolta nevelt lánya 2016-ban Londonba költözött. Az énekesnővel máig szoros a kapcsolata, mindennap beszélnek, de személyesen csak ritkán tudnak találkozni. Ezért is volt a 71 éves sztár számára nagy meglepetés, amikor a tél végén Niki hazautazott.

Ezt is szeretjük