Prokopp Dóra középső lányából gyönyörű nő lett - A 20 éves Róza édesanyjára ütött

Fotókon a ritkán látott Róza.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Prokopp Dóra négy gyermek büszke édesanyja: legidősebb lánya, a 28 éves Sára jogász, 22 éves fia, Vilmos színésznek tanul, két legkisebb lánya, a 20 éves Róza és a 18 éves Bora a modellkedés felé kacsintgat.

A Szerencsekerék egykori háziasszonyának gyermekei közül középső lánya, Róza hasonlít rá a leginkább, ő is ugyanolyan barna szépség, mint édesanyja. Instagram-oldalára néha tölt fel róla fotókat, legutóbb 2018 októberében posztolt egy rövid kis videót, melyen éppen puszival köszöntötték fel őt testvérei a huszadik születésnapja alkalmából. Prokopp Dórának egyébként nagyon szoros a kapcsolata a gyermekeivel, van, hogy a lányaival együtt bulizik a Szigeten vagy éppen a Volt Fesztiválon. Közös fotóikon látszik, hogy mennyire szeretik egymást.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire gyönyörű nő lett Prokopp Dóra középső lányából, Rózából.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük