Ő volt a leghíresebb Fabulon-lány - 67 évesen is gyönyörű

Pataki Ági húsz éven át volt a Fabulon arca. Az egykori modell ma is lenyűgöző formában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Pataki Ági középiskolásként kapott egy epizódszerepet Sándor Pál Szeressétek Ódor Emíliát! című filmjében, nem vonzotta a rivaldafény. Ennek ellenére a ’70-es években az egész ország ismerte már a nevét, hiszen ő lett - és maradt két évtizedig - a Fabulon leghíresebb reklámarca.


Pataki Ági érettségi után spanyol-német idegenvezetői vizsgát tett. Akkor is épp egy dél-amerikai csoportot kísért a Rotschild Szalonba, amikor a tulajdonosnak, Rotschild Klárának szemet szúrt a vonzó, fiatal lány, és a kifutóra küldte. Saját bevallása szerint a véletlenek sorozata vitte a modellpályára - csak úgy, mint sok más manökent a ’70-es években.

A rendszerváltás táján elhagyta a kifutót, férjhez ment Kovács Gábor producerhez, akivel céget alapítottak, és megszületett közös gyermekük, István is. Pataki Ági nevéhez producerként olyan sikeres filmek kötődnek, mint az Üvegtigris, a Delta, a Fehér tenyér vagy a 2018-as Egy nap című dráma. Nem aggódik az idő múlása miatt, igaz, nincs is erre oka, hisz 67 évesen is irigylésre méltón néz ki.

Képes összeállításunkban olyan magyar sztárhölgyeket mutatunk, akik hatvan felett is kirobbanó formában vannak.

Ezt is szeretjük