Már 50 éve ő Nyertes Zsuzsa párja: 16 évesen ismerte meg élete szerelmét

Nyertes Zsuzsa igazi főnyereménynek érzi szerelmét, akivel egy lányuk született.

nyertes-zsuzsa-cover5
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa 16 éves volt, amikor beleszeretett Gulyás Attilába. 1993-ban született meg lányuk, Gulyás Zsuzsa, vagy ahogyan a család becézi, Zsuzsó. 

A színésznő a Mokkában árulta el, hogy mitől működik ilyen harmonikusan a kapcsolata gyermeke apjával, aki négy évvel ezelőtt kérte meg a kezét.

Nyertes Zsuzsa párjával

Ötven éve szeretik egymást, szerelmük egészen tinédzserkorukig nyúlik vissza, amikor menthetetlenül egymásba bolondultak.

nyertes-zsuzsa-kepe
Fotó: TV2/Mokka

- A legnagyobb érdem szerintem Attilának jár, hogy ennyi évet kibírt mellettem, mert azért egy színésznő mellett nem könnyű. Mi túl korán találkoztunk igazából, én akkor 16 éves voltam, ő pedig 18.

Lányuk születése csak még jobban összekovácsolta őket, idilli családdá váltak, akik mindig számíthatnak egymásra.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Mindenki építette a karrierjét, tanultunk, és 19 évre rá jött a kislányunk, Zsuzsó. De úgy jött, hogy én akkor már három hónapos terhes voltam, amikor kiderült a várandósság. Tele voltunk bemutatókkal, utána meg Zsuzsóval foglalkoztunk.

Négy éve Attila meglepetéspartival összekötve kérte meg a színésznő kezét, aki nagyon meghatódott kedvese lépésétől.

nyertes-zsuzsa-csalad
Fotó: TV2/Mokka

- Négy évvel ezelőtt, a 60. születésnapom előtt azt mondta nekem Attila, hogy „Elviszlek a kedvenc éttermedbe, Zsuzsó is ott lesz, meg a húgod.” És amikor már rendeltünk, egyszer csak jött a pincér, és hozott egy hatalmas, hatvan szál vörös rózsából álló csokrot. Azt mondta, hogy valaki a művésznőnek küldte, aki az örök, hősszerelmes rajongója.

Jól működő kapcsolatuk titka az odafigyelésben rejlik, és abban, hogy mindig kitartanak a másik mellett.

nyertes-zsuzsa-kep6
Fotó: TV2/Mokka

- Ránéztem a páromra, hogy ártatlan vagyok. Mellette ott hevert egy boríték, amiben az állt: „Anyuci, leszel a feleségem?” Könnyekig hatódtam, és előkerült a kis jegygyűrű is. Én már régóta feleségnek érzem magamat mellette, hiszen úgy élünk. A titok az, hogy elsöprő szerelem volt a miénk. 19 évre rá, amikor terhes lettem, még jobban beleszerettem Attilába. Szerintem az ellentétek vonzzák egymást.

Nézd meg Czippán Anett új párját!

Czippán Anettet a TV2 Trendmánia műsorvezetőjeként ismerhetik a nézők, illetve a Tények Plusz szerkesztő-riportereként is feltűnik a képernyőn. Kisebbik fia édesapjával több mint két éve nincsenek együtt. A 12 éves Olivér és az ötéves Soma a szeme fényei, akikért bármit megtenne, de most a saját boldogságára is nagyobb hangsúlyt fektet. A Bestnek megmutatta, hogy ki az, aki meghódította a szívét. A férfiról az Instagram-oldalára is tett ki képet.

Cover-kép: YouTube/Korhatártalanul

Ezt is szeretjük