Novodomszky Éva nagyobbik fia 20 éves lesz: Cristiano jóképű egyetemista

A műsorvezető nagyobbik fia már kirepült otthonról, egyetemistaként másik városban él, mint anyja és öccse.

Novodomszky Éva nagyobbik fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Novodomszky Éva és férje, Salvo már több mint hét éve külön élnek, de el nem váltak, együtt viszik a pizzériájukat, és fiaikat is közösen nevelik. Igaz, a nagyobbik már megkezdte a részben önálló életét, egyetemista egy dél-dunántúli városban. 

Novodomszky Éva nagyobbik fia

Szorosak maradtak az olasz rokoni kötelékek is, a meleg beköszöntével a műsorvezető és fiai már jártak Szicíliában, és a nyári hónapokban még ismét ellátogatnak szeretteikhez. 

- Cristiano nemrég kezdte meg az önálló életét, ősszel húszéves lesz, Marco kamaszkorban van, mégsem kell őket noszogatni, hogy menni kell látogatóba, vagy hogy néhanapján hívják fel a mamáékat. Nekik erre igényük van - mesélte a a köztévé műsorvezetője a Best magazinnak

Az ötvenéves sztár arról is beszélt, hogy mind nagykorú gyermeke, mind a 13 éves Marco szorgalmas, tesz a céljaiért. 

- Cristiano Pécsre jár egyetemre modern zeneszerző szakra, több előadását, vizsgamunkáját hallottuk, láttuk már. Marco a főzés szerelmese, és elképesztő érzéke van hozzá. Egyre többször engedem át neki a konyhát. Szóval tudják, mit akarnak, és közben van bennük szenvedély, élvezik, amit csinálnak. Van egy balansz az életükben, hiszem, hogy ez tőlem, tőlünk jön.  

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia már 20 éves: a zenész Misi apja sármját örökölte

Csányi Misi felnőtt férfi lett, a Damara nevű együttesben építi zenei karrierjét.

Elolvasom

Cover-fotó: MTVA

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük