Pokorny Lia és Csányi Sándor fia már 20 éves: a zenész Misi apja sármját örökölte

Csányi Misi felnőtt férfi lett, a Damara nevű együttesben építi zenei karrierjét.

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia, Csányi Misi felnőtt férfi lett, arcvonásait elnézve le sem tagadhatná színész édesapját.

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia

Csányi Sándor és Pokorny Lia fia idén már 21 éves lesz. Szülei válásukkor megegyeztek abban, hogy fiukat óvják a nyilvánosság elől, azonban most, hogy Misi már felnőtt, ő maga dönt arról, hogy hol és mennyit szeretne szerepelni. Egyre gyakrabban olvashatunk róla az újságok hasábjain, ami többek között a Damara nevű zenekarnak is köszönhető, amihez 2019-ben csatlakozott basszusgitárosként. A zenekar egyre éri el kitűzött sikereit, május 11-én megjelent legújabb lemezük Még nyitva az ég címmel.

- Érettségi után a Bartók Konzervatóriumba szeretnék felvételizni jazz és basszusgitár szakra, addig pedig a tanulás mellett eljárunk a zenekarral koncertezni. Dalokat is szereztem már, a Damarában jó lehetőség, hogy ebben is kipróbálhatom magam - mesélte terveiről még az érettségi előtt állva a Story magazinnak.

A fenti képen is látszik, hogy Misi (balról a második helyen) örökölte édesapja jellegzetes, kissé csibészes, ám annál sármosabb vonásait, így jogosan feltételezhetjük, hogy apukájához hasonlóan ő is a lányok kedvence. 

Lovas Rozi férjével és két gyerekükkel: Jánost és Izabellát csak ritkán mutatja meg

Lovas Rozi extra ritka videót tett közzé az Instagram-oldalán. Két gyermeke és férje szerepel rajta.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Profimedia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük