Zoltán Erika 27 éves lánya sötét hajú szépség: Zoé több szakmában is sikeres

Az énekesnő nagyon büszke Zoéra, de ez fordítva is igaz.

Zoltán Erika lánya munkája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Zoltán Erika lánya már 27 éves, és bármibe is kezd, mindenben sikereket ér el. Többek között edzőként is dolgozik, így nem volt kérdés, hogy segít a fogyásban édesanyjának is, akivel egyébként fantasztikus és ritka szoros a kapcsolatuk.

Zoltán Erika lánya munkája

Zoltán Erika 35 éves volt, amikor lánya megszületett. A Hot! magazinnak mesélt arról, milyennek látja a már felnőtt és több szakmában is sikereket elérő Zoét.

- Zozikám egy szem gyermekünk, abszolút királylányként nőtt fel… Ma is mindenben segítek az édes kicsi lányomnak, ő pedig visszaadja és továbbadja a szeretetet - mondta az énekesnő, aki úgy látja, lánya ugyanúgy gondoskodik párjáról, Renéről, ahogy azt otthon az édesanyjától látta apja irányában.

- Viszi tovább a gondoskodást, süt-főz, otthont teremt a lakásból. Emellett hihetetlenül hálás nekem mindenért… A „köszönöm” és a „szeretlek” az a két szó, ami nálunk naponta többször is elhangzik.

Zoltán Erika úgy látja, lánya nyitott és szorgalmas, emellett kedves és érzékeny. Rendkívül büszke rá, ahogy Zoé is nagyon büszke édesanyjára. Az énekesnő ugyanis kitartó munkával az utóbbi időben 20 kilótól szabadult meg, fogyásában pedig lányának is hatalmas szerepe volt.

Zoé húszéves volt, amikor különböző edzésformákkal kezdett el foglalkozni. Így lett belőle személyi edző amellett, hogy táncosként részt vesz Zoltán Erika tánckarában, valamint tánctanárként is megállja a helyét már 15 éves kora óta.

- A pluszkilók és a gerincproblémáim miatt nehezebb volt kialakítani számomra a megfelelő edzéstervet, de Zoé igazi profi. Heti két-három edzésem biztosan van nála a konditeremben. Sok mindenben hasonlít a természetünk, kitartóak vagyunk, és soha nem adjuk fel.

Malek Andrea és tinédzser lánya címlapon: a 13 éves Léna ennyire hasonlít a színésznőre

Malek Andrea fiai már felnőttek, míg második házasságában született lánya, Léna 13 éves.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Vacsoracsata

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük