Novák Heni itthon gyönyörű színésznő volt: Amerikában 12 év után ezért nem érzi magát otthon

Novák Heni élete teljesen megváltozott, amióta megszületett kislánya.

Novák Heni amerikai élete
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Novák Heni 2007-től három éven át alakította a Jóban Rosszban című sorozat gyönyörű Lindáját. 2010-ben Noszály Sándorral Amerikába költöztek, azonban öt év után elváltak. 

A színésznő már több mint nyolc éve alkot egy párt amerikai kedvesével, akitől 2022 nyarán született meg kislánya, Kingsley. A Mokka riporterének elárulta, hogyan telnek a mindennapjai Amerikában.

Novák Heni amerikai élete

Rengeteget változott Novák Heni élete a TV2 sikerszériája óta, jelenleg anyukaként neveli lassan egyéves gyermekét.

- Nagyon jól vagyunk, a napi rutin, az teljesen felfordult. Azt tudom mondani, hogy 180 fokot változott az életünk, de nyilvánvalóan még szebb és még jobb lett ezáltal. Párommal mindketten tanulunk, apuka is, és anyuka is.

A színésznő szeme fénye a kicsi, akiért bármikor bármire képes lenne.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

- Én mindig úgy gondoltam, hogy azt a nagy szerelmet és szeretetet, mint amit a párom iránt éreztem, nagyon nehéz lesz majd überelni. Szó szerint az ötven első helyen a kicsi áll, és utána az 51. helyen következik ő.

Kingsley külsőre nem igazán hasonlít a színésznőre, amit sokszor már meg is jegyeztek neki az ismerősök és a rokonok.

- Egyelőre még nem volt olyan ember, aki azt mondta volna, hogy rám hasonlít. Olyan is akadt, aki megkérdőjelezte, hogy egyáltalán én szültem-e, mert tisztára az apukája. Velem végig itt volt anyukám az első hónapokban, segített nekem a stresszt lelkileg és fizikailag is levenni a vállamról. Sosem gondoltam volna, hogy valakit ennyire tudok majd félteni.

Szerelmét is teljesen megváltoztatta az apaság, egy teljesen új odalát mutatta meg kedvesének.

- Szerintem páromnál akkor érkezett meg az apaság érzése, amikor meglátta. Abban a pillanatban szó szerint eltaknyolt, ő egy szárazabb ember egyébként. Ennyit sírni, mint a pici érkezésekor, én még sosem láttam. Teljesen megváltozott azóta ő is, és más személyiségjegyeket is mutat, mint azelőtt.

A színésznő és párja nemrég elköltöztek Los Angelesből, azóta egy másik lakásban élnek, sokkal nyugodtabb környezetben. Novák Heni azonban mindezek ellenére nem tudja igazán otthon érezni magát külföldön.

- Már biztonságban vagyunk, de őszintén szólva én egyáltalán nem érzem magamat itthon. Az a benyomásom, mintha egy nagyon hosszú vakáción lennék, ahonnan már szeretnék hazamenni. Nagyon vágyunk újra egy picire, de azért időt kell ennek adni a császármetszés miatt, orvosi utasításra.

Nézd meg, mennyit változott Pokrivtsák Mónika!

Több oka volt annak, hogy eldöntötte, kizárja a nyilvánosságot az életéből, és ezzel együtt feladja a karrierjét. Elege lett az állandó figyelemből és abból, hogy sokszor valótlanságokat írtak róla.

A 47 éves Pokrivtsák Mónikát alig ismerni fel: így él Amerikában az RTL Klub egykori műsorvezetője

Pokrivtsák Mónikát 1997-től, az RTL Klub indulásától kezdve láthattuk a képernyőn, 12 éve fordított hátat a rivaldafénynek.

Elolvasom

Cover-kép: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük