Íme, Noszály Sándor gyönyörű nővére: Andrea is hivatásos teniszező volt
Noszály Sándor a testvérek világnapján posztolt két fotót a nővéréről.

noszaly-sandor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noszály Sándor sportoló családba született: édesapja, a néhai Noszály Sándor híres magasugró és Európa egyik legjobb atlétikaedzője volt, édesanyja, Steitz Anna pedig kétszeres magasugró magyar bajnok. Mindketten részt vettek az 1960-as római olimpián a magyar delegáció tagjaként.

A 49 éves sztárnak van egy testvére, Noszály Andrea, aki szintén hivatásos teniszező volt.

Noszály Sándor testvére

Noszály Sándor a '80-as és '90-es évek teniszcsillaga volt, több országos bajnokságot megnyert, és külföldön is megismerték. A 49 éves sztár még 2020 februárjában is az első százban volt a magyar országos felnőtt férfi ranglistán.

Két évvel idősebb nővére, Noszály Andrea is versenyszerűen teniszezett. Pályafutása során a világ legjobb egyesének 208-as rangsorát érte el 1989-ben, párosban pedig 202-est 1996-ban. 1194 óta teniszedzőként dolgozik. Róla osztott meg két fotót Noszály Sándor a testvérek világnapján azzal, hogy nagyon szereti.

Noszály Sándor 2021. március 8-án elhunyt édesapjáról is megemlékezett: az egyik képen kisgyerekként fogja az apja kezét, aki a másik fotón fiatalon, épp magasugrás közben látható.

Az édesanyja 2020 augusztusában ünnepelte a 78. születésnapját. Róla is kitett egy fiatalkori, anya-fia felvételt.

Noszály Sándor a szüleiről mutatott egy-egy 1962-ben készült, fekete-fehér fotót is. Ezen jól látszik, a teniszező mennyire hasonlít az édesapjára.

Kállay-Saunders András modell anyukája

Kállay Katalin a '70-es és '80-as évek egyik felkapott magyar szupermodellje és nemzetközileg is sokat foglalkoztatott sztármanökenje volt. Sohasem akart manöken lenni, Pesten kozmetikusszakmát tanult, de szakavatott szemek kiszúrták az utcán.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük